Samsung sa oficiálne vyjadril, že predobjednávky v prípade Galaxy S9 sú na dobrej ceste, ale čísla sú o niečo nižšie ako pri Galaxy S8.

Spoločnosť Samsung doteraz nepotvrdila žiadne údaje o predobjednávkach Galaxy S9 pravdepodobne preto, že je ešte príliš skoro a čísla sa výrazne môžu meniť na dennej báze. Napriek tomu sa hovorí, že nová vlajková loď spoločnosti Samsung nemusí byť tak úspešná ako jej predchodca.

Spoločnosti Samsung Electronics sa nedávno vyjadrila pre juhokórejskú mediálnu publikáciu Yonhap News, že predobjednávky Galaxy S9 sú porovnateľné, alebo o niečo nižšie ako u predchodcu.

Zdá sa, že ani juhokórejskí operátori nie sú príliš nadšení z novej vlajkovej lode spoločnosti Samsung, pretože sa v podstate nelíši od Galaxy S8. Okrem toho, pozorovatelia trhu naznačujú, že čoraz viac ľudí sa snaží používať jedno zariadenie dlhšie, z čoho vyplývajú aj klesajúce čísla predaja.

Samsung Galaxy S8 nastolil nový rekord pre výrobcu smartfónov z Južnej Kórei s 550 000 kusmi predobjednanými za dva dni, zatiaľ čo predchádzajúca vlajková loď Galaxy S7 za týždeň dosiahla iba 200 000 kusov.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Ako sa bude predávať Samsung Galaxy S8 a S8+? Vieme, ako si Samsung trúfa

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.