Do začiatku parížskej olympiády už nezostáva ani sto dní a Samsung spúšťa kampaň s názvom Open always wins, teda Otvorenosť víťazí.

Kampaň predstaví príbehy rôznych členov tímu Samsung Galaxy, ku ktorým patria skateboardista Aurélien Giraud (Francúzsko), paralympijský šprintér Johannes Floors (Nemecko) či breakdancerka Sarah Bee (Francúzsko). Na ich príklade sa môžete presvedčiť, že otvorenosť k dosiahnutiu mimoriadnych cieľov.

Samsung tiež predstavil úplne nové olympijské centrum Olympic rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125, ktoré zavedie fanúšikov olympijských a paralympijských hier na výlet na tohtoročnú akciu a ponúkne im zaujímavé zážitky. Vďaka modelom Galaxy si môžete vychutnať najdôležitejšie okamihy minulých olympiád a paralympiád, zistiť, čo nové vytvára Samsung v súčasnosti a zaobstarať si sériu zážitkov vďaka technológii Galaxy AI.

Na vytvorení tohto centra sa podieľal architekt, vizionár a držiteľ Pritzkerovej ceny Jean Nouvel. V jeho diele sa zrkadlí duch olympionikov aj paralympionikov, ktorí neustále posúvajú hranice a otvárajú nové možnosti. Priestor inšpirovaný parížskymi salónmi z osvietenskej éry je oslavou otvorenosti novým perspektívam a možnostiam, na čom má zásluhu predovšetkým pôsobivá hra odrazov a optických ilúzií vyvolávajúca dojem otvoreného priestoru, harmónie a prepojenia.

Centrum Olympic rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 sa dočkalo slávnostného otvorenia na adrese Avenue des Champs-Élysées 125 a pre verejnosť sa otvára 3. mája. Navštíviť ho možno až do 31. októbra, v pondelok až sobotu je otvorené od 10 do 20 h, v nedeľu od 11 do 20 h. Celé leto sa tu budú konať rôzne špeciálne akcie a prísť môže ktokoľvek, vstup je bezplatný.

Okrem hlavného centra na Champs-Élysées otvorí Samsung v Paríži a okolí aj ďalšie stánky Olympic rendezvous @ Samsung. Budú sa nachádzať okrem iného v Olympijskom parku, v olympijskej a paralympijskej dedine a v hlavnom tlačovom centre hier, prípadne pri nabíjacích staniciach Samsung Galaxy na hlavných športoviskách. Na všetkých týchto miestach sa návštevníci budú môcť zoznámiť s najdôležitejšími novinkami v rade Samsung Galaxy.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.