Toto predstavenie sa bude konať 2. júna v New Yorku a pozvánka nehovorí o ničom konkrétnom. Nie je ani známe, kto bude prezentátorom.

Samsung-Galaxy-Invite_nowatPozvánka sľubuje zaujímavý program aj hostí a určite ste si všimli slovo Create.

Nepredpokladáme, že toto je pozvánka na predstavenie nového Galaxy Note 6 alebo 7, teraz na to nie je vhodný čas. Telefóny Galaxy S7 a S7 edge sa predávajú veľmi dobre a tomu treba nechať čas.

Skôr by sme mohli vidieť športové náramky Gear Fit 2, o ktorých sa hovorilo už dlhšie. Otvorene povedané, prvú generáciu používame v redakcii dlhodobo a už to volá po upgrade. Nová verzia vyzerá veľmi efektne, údajne tu bude aj GPS snímač a tešíme sa na ňu.

samsung-gear-fit2_nowat

Rovnako by sme mohli vidieť predstavené Bluetooth slúchadlá Gear IconX, ktoré sú integrované spolu s hudobným prehrávačom a majú v sebe aj 4 GB RAM.

GearIconX

Možností je veľa, Samsung má vždy niečo nového.

Vychádzajúc zo slova Create, mohol by to byť aj nový softvér na zvýšenie produktivity alebo aj nový tablet s perom, ktoré by dokázalo pracovať na všetkých Samsung zariadeniach. Tak necháme sa prekvapiť, toto predstavenie v New Yorku budeme pozorne sledovať.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.