Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Podcasty vychádzajú od konca novembra a sú dostupné na streamovacej službe Spotify aj na YouTube.

Spoločnosť Samsung Electronics aj naďalej prehlbuje spoluprácu so známym fitness obchodom GymBeam. V rámci spoločného projektu Smart Health Academy zverejnia dohromady štyri podcasty zameriavajúce sa na dôležité témy spojené so zdravým životným štýlom a technológiami. Časť dielov je už dostupná na vypočutie, ďalšie diely budú vychádzať priebežne počas decembra a januára. V Českej republike ich poslucháči nájdu v rámci podcastu a kanálu GymBeam, na Slovensku cez podcast ON/OFF a kanál Samsung na YouTube.

Hosťami všetkých epizód sú známe fitness tváre českého aj slovenského prostredia. O smart health vychytávkach a ich vplyve na životný štýl sa pre Samsung rozprával známy fitness tréner a influencer Jakub Enžl. Trénerky Kamila Pavlíčková a Radka Bartůňková sa zameriavajú na funkciu a využitie kalorických tabuliek aj na to, ako začať s fitnes a ako sa posúvať dopredu. Posledným českým hosťom je Veronika Biasiol, lifestyle influencerka, ktorá sa v podcaste zaoberá zdravým prístupom k vlastnému telu. Na Slovensku sa môžu poslucháči tešiť napríklad na UFC fightera Lajoša Kleina, fitnes trénera Jána Kráľa alebo lekára Borisa Bajera.

Novou sériou podcastov tak Samsung reaguje nielen na najnovšie spôsoby komunikácie, ale tiež reflektuje aktuálnu tému zdravého životného štýlu. „Podcasty sú ideálnym spôsobom, ako odovzdať ľuďom ucelený obsah o tom, ako začať s cvičením, na čo sa zamerať, čo jesť a ako si pri tom všetkom udržať aj psychické zdravie,“ uvádza marketingový riaditeľ Samsung Electronics Czech and Slovak Martin Marek.

„So spoločnosťou Samsung zdieľame veľa hodnôt. Na prvom mieste sú naši zákazníci, ktorým sa snažíme prinášať tú najvyššiu kvalitu našich produktov,“ uvádza Mária Cicmanová, CMO GymBeamu, a dodáva: „Preto si vážime aj spoločný obsah, na ktorom naše tímy pracovali. Ide o unikátnu spoluprácu dvoch svetových značiek, ktoré chcú zlepšovať kvalitu života svojich zákazníkov a nie sú im ľahostajné ani ďalšie CSR témy.”

Okrem podcastov Samsung s GymBeamom zorganizovali aj spoločnú akciu pre verejnosť, ktorá prebehla v Bratislave a v Prahe. Návštevníci absolvovali špeciálny workout zameraný na správne používanie inteligentných hodiniek.

Slovenské epizódy On/Off podcastu:

Boris Bajer: Jedzte strukoviny, poriadne spite a nestresujte sa, Spotify, YouTube

Lajoš Klein: Nezanedbávajte pri tréningu regeneráciu, radí Lajoš Klein, Spotify, YouTube

České epizódy podcastu GymBeam/Smart Health Academy:

Veronika Biasiol: Moje Psychohygiena jsou podcasty, Spotify, YouTube

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.