Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Limitovaná edícia v počte 100 kusov je určená pre ženy, ktoré chcú vyjadriť svoj štýl.

Československé zastúpenie spoločnosti Samsung Electronics sa spojilo so slovenskou značkou by Janatini, aby vytvorili jedinečnú limitovanú edíciu dizajnových puzdier v počte 100 kusov pre skladací telefón s ohybným displejom Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Limitovanú edíciu s názvom Floral Fantasy navrhla slovenská dizajnérka a jedna z najvplyvnejších slovenských influenceriek v oblasti módy Jana Tomas. Puzdrá sú v predaji v slovenských a českých značkových predajniach Samsung. Odporúčaná maloobchodná cena je 49,90 eur.

„Skladací telefón Galaxy Z Flip3 5G reprezentuje výnimočná technológia – ohybný displej. Túto výnimočnosť sme chceli podčiarknuť rovnako nezvyčajným puzdrom, ktoré by dávalo jeho majiteľke úplne nový rozmer a zážitok z jeho používania. Spojením s lokálnou značkou by Janatini sa nám podarilo vytvoriť skutočne luxusný kúsok, ktorý umocňuje fakt, že je v limitovanom počte kusov a ide o produkt vyrobený ručne, na Slovensku,“ uviedol Tomáš Balík, šéf mobilnej divízie Samsung Electronics Czech and Slovak.

Limitovaná edícia vychádza z pôvodného priesvitného puzdra Samsung, na ktorom sú ručne prišité pútka z bledej opracovanej kože, do ktorých sú vložené zlaté očká. Na tie sú zachytené rovnako zlaté karabínky, ktoré spája reťaz v zlatej farbe pretkaná ručne šitou šatkou s kvetinovým motívom exkluzívne navrhnutým pre túto kolaboráciu.

„Pri návrhu edície Floral Fantasy som sa inšpirovala jarou. Tak ako nám rozkvitajúce kvety robia radosť po dlhej, studenej zime, rovnako by som chcela, aby tento doplnok robil radosť ich majiteľkám každý deň. Kvetovaná potlač dokonale ladí so všetkými modelmi Z Flip3 a v spojení so zlatými komponentami vytvárajú jedinečný módny doplnok s nádychom ženskosti a luxusu,“ uviedla Jana Tomas, slovenská dizajnérka a autorka návrhu.

Puzdrá z limitovanej edície Floral Fantasy sú v predaji v slovenských a českých značkových predajniach Samsung. Každé puzdro je ručne vyrobený originál a má svoje vlastné číslo. Limitovaná edícia je vytvorená v obmedzenom počte 100 jedinečných kusov. Odporúčaná maloobchodná cena je 49,90 eur.