Na trh bude uvedený v rámci série „Galaxy Z Fold“.

Samsung uvádza svoje skladateľné smartfóny pod označením Galaxy Z. Najnovšie indície pritom naznačujú, že tento modelový rad sa čoskoro rozšíri aj o skladateľné tablety. Nedávna správa uviedla, že spoločnosť plánuje v budúcom roku uviesť na trh flexibilný tablet s názvom Galaxy Z Fold Tab, čo potvrdzuje nová aplikácia ochranných známok.

Portál Let’s Go Digital uvádza, že spoločnosť Samsung 23. apríla podala žiadosť na Úrad Európskej únie pre duševné vlastníctvo (EUIPO) pre produkt „Samsung Z Fold“. Aj keď táto registrácia nie je na detaily príliš bohatá, odhalila, že toto označenie je určené pre smartfóny a tablety.

Samsung podobne postupoval aj minulý rok, kedy ochrannou známkou označil názvy „Galaxy Z“ a „Z Flip“, ktoré sa týkali iba smartfónov. Je možné, že Galaxy Z Fold Tab bude predstavený popri sérii Galaxy S22 v prvom kvartáli 2022.

Existuje tiež možnosť, že na tento model sa pozrieme oveľa skôr. Môže sa tak stať na júlovom podujatí Galaxy Unpacked, kde sa očakáva, že spoločnosť Samsung predstaví modely Galaxy Z Fold 3 a Z Flip 3.

Z Fold Tab by mal mať na displeji ultratenké a odolné UTG sklo ako existujúce modely skladateľných smartfónov. Pravdepodobne preto, že bude kompatibilný s dotykovým perom S Pen.

Zdroj: LetsGoDigital

Prečítajte si aj:

Čo robiť, ak sa obsah telefónu Samsung Galaxy S21 nechce zobraziť po pripojení k počítaču

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.