Spoločnosť Samsung Electronics pripravila inovatívny tréningový program pre hráčov všetkých typov a úrovní, ktorí tak budú môcť výrazne vylepšiť svoje herné schopnosti.

Herný portál s názvom Hrajte podľa seba a globálny kanál Samsungu na YouTube ponúknu účastníkom programu odborné rady a podporu zo strany profesionálnych hráčov i vývojárov. K dispozícii bude interaktívny výcvik priamo v hernom prostredí, video workshopy, návody a množstvo herného obsahu, v ktorom si každý vyberie svoj priestor na zlepšenie. Účastníci si budú môcť tiež pozrieť najnovšie produkty a herné technológie z dielne Samsungu.

Súčasťou platformy v sekcii Level Up Gamer Training budú praktické návody, tipy a tajné rady, s pomocou ktorých môže každý poraziť aj veľkých šéfov v Diable Immortal alebo si získať slávu vo World of Warcraft.

Platforma sa hodí pre sviatočných i náročných hráčov, či už používajú mobilné zariadenia, počítač alebo konzolu. „Samsung chce pomôcť používateľom, aby si mohli vychutnať hranie naozaj naplno. Vďaka platforme Gamer Training sa hráči všetkého druhu z celej Európy môžu zlepšovať a maximálne si užívať svoje vášne,“ vyhlásil Benjamin Braun, riaditeľ marketingu v Samsung Europe. „Sme radi, že s nami spolupracujú špičkoví tréneri a vývojári, napríklad Randolph. S radosťou sme tiež v rámci tejto iniciatívy nadviazali spoluprácu s firmou Activision Blizzard, s ktorou zdieľame spoločnú víziu, ako podporovať novú generáciu ambicióznych hráčov. Vďaka iniciatíve Hrajte podľa seba sa v hernom svete môže cítiť doma skutočne každý a každý si tiež dokáže vybrať techniku, ktorá je jeho hráčskemu naturelu najbližšia. Hranie sa tak stane ešte dôležitejšou súčasťou európskej kultúry.“

Medzi profesionálnych hráčov a vývojárov, ktorí sa do iniciatívy zapojili, patria napríklad títo:

  • QueenE: Šikovná a zábavná expertka na Overwatch 2. Pochádza zo Švédska, ale žije v Británii a získala si popularitu vďaka zasväteným komentárom a šikovným radám. Trénovala švédsku reprezentáciu na majstrovstvách sveta v Overwatch v roku 2018, v ženskej kategórii získala bronzovú medailu na IeSF World Championship StarCraft.
  • AnnacakeLIVE: Populárna a nadšená streamerka na kanáli Twitch. Diváci majú radi jej bezprostrednú povahu aj skvelé schopnosti v Diable. V súčasnosti žije v nemeckom Frankfurte.
  • LittleMoTAC: Aktívna streamerka hry Overwatch 2, angažuje sa v záležitostiach diverzity a inklúzie, aktivistka za lepšie zastúpenie rôznych skupín hráčov.
  • Rage Darling: Charizmatická vývojárka World of Warcraft. Nechýba jej vášeň, znalosti ani inkluzívny pozitívny prístup, dokáže divákov doslova vtiahnuť do deja.

A ak hľadáte optimálnu hráčsku výbavu od monitorov cez telefóny po ďalšie príslušenstvo, je možné hráčom všetkých typov a zameraní odporučiť sekciu s hardvérom. Nájdu tu všetko od najlepších herných televízorov až po komponenty na stavbu vlastného špecializovaného počítača s najlepšími grafickými kartami a SSD diskami na súčasnom trhu. Platforma sa hodí pre každé herné zariadenie od počítača po konzoly, svoje si na nej nájde naozaj každý.

Naším expertom na hardvér je Alex Brooks zo serveru TechFlow. Technický nadšenec Alex je známy vďaka svojim starostlivým recenziám a prepracovaným tutoriálom, na sociálnych sieťach má vyše 460-tisíc followerov.

Gamer Training je súčasťou novej platformy Samsungu nazvanej Hrajte podľa seba (Embrace your game). Platforma stojí na vedomí, že dnes existuje mnoho rôznych typov hráčov, hráčska komunita je veľmi rôznorodá a neustále sa rozširuje. Práve preto vytvoril Samsung celý rad herných zariadení, ktoré hráči môžu prispôsobiť vlastným potrebám a štýlu, každopádne však dostanú to najlepšie vo svojej triede.

Na platforme Hrajte podľa seba sú k dispozícii okrem iného nasledujúce produkty:

  • Monitor Odyssey OLED G9. Ako prvý monitor vo svojej triede je vybavený panelom OLED s rozlíšením DQHD a pomerom strán 32 : 9. Do výbavy ďalej patrí procesor Neo Quantum Processor Pro pre vynikajúcu kresbu detailov, s umelou inteligenciou, ktorá rozhoduje o tom, aká časť obrazu potrebuje vylepšiť. Nechýba podpora cloudovej platformy Samsung Gaming Hub, vďaka ktorej nie je na hranie nutná konzola a odpadá pomalé sťahovanie.
  • Smart telefón Galaxy S23 Ultra. Základom je Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, najrýchlejší procesor na trhu. Úložný priestor ponúka 928,1 GB, batéria vydrží pri prehrávaní cez LTE a Wi-Fi až 25 h.
  • Smart televízor 65” QN90C Neo QLED 8K HDR. O jedinečný obraz sa stará technológia Quantum Matrix Technology s diódami Mini LED. Obrazový procesor Neural Quantum 4K využíva umelú inteligenciu a 20 neurónových sietí na optimalizáciu zvuku, jasu, farebného podania a kresby detailov.

Ďalšie informácie nájdete na webe https://www.samsung.com/sk/game-portal/

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: