Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Úplne nový spravodajský portál spustila pre Českú republiku spoločnosť Samsung. Novinári aj široká verejnosť tak môžu na jednom mieste získať kompletné informácie o aktivitách a produktoch spoločnosti, vrátane všetkých vydaných tlačových správ, obrazových a video materiálov. Ide už o 41. národnú mutáciu služby Newsroom spoločnosti Samsung.

Nový spravodajský portál Samsungu pre Českú republiku je dostupný na adresách www.samsungnewsroom.cz alebo https://news.samsung.com/cz/ a predstavuje doposiaľ najkomplexnejšiu informačnú službu pre novinárov i spotrebiteľov. Podľa vzoru globálnej redakcie Samsung Newsroom bude poskytovať nielen informácie o najnovších produktoch a službách Samsungu, o samotnej spoločnosti, ale aj správy o lokálnych aktivitách, vrátane aktivít podporujúcich miestne komunity.

Moderné a prehľadné usporiadanie uľahčí orientáciu na webe a vyhľadávanie konkrétnych informácií či tematických sekcií. Ako zástupcovia médií, pre ktoré bola vytvorená špeciálna záložka, tak aj spotrebitelia nájdu na jednom mieste kompletný balíček materiálov o produktoch a aktivitách spoločnosti, vrátane tlačových správ, článkov, fotografií a videí.

Samsung Newsroom Česká republika sa pripája k radu regionálnych spravodajských portálov spoločnosti Samsung Electronics prevádzkovaných napríklad v Spojených štátoch, Brazílii, Nemecku alebo Veľkej Británii. Portál funguje už pre 53 krajín v 21 jazykových mutáciách. Samsung chce ďalej rozvíjať miestne komunikačné platformy, aby mohol zdieľať svoje inšpiratívne príbehy so spotrebiteľmi po celom svete. Samsung zvažuje v budúcnosti spustiť aj slovenskú verziu Newsroomu.