Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Fanúšikovia Xnapyho a Miley môžu na Twitchi vyhrať produkty Samsung Galaxy

 Spoločnosť Samsung spúšťa spoločne s obľúbenými streamermi Xnapym a Miley súťaž s názvom #CatchYourGalaxy. Fanúšikovia streamerov môžu na Twitchi zbierať kódy na kartách, ktoré sa objavia počas živého vysielania oboch streamerov. Súťažiaci majú príležitosť vyhrať najnovšie produkty Samsung Galaxy (smartfóny Galaxy A72, Galaxy A52 5G, Galaxy A32 5G, slúchadlá Galaxy Buds Pro a smart prívesok Galaxy SmartTag+). Súťaž prebieha od 2. do 19. júla 2021 na stránke https://www.catchyourgalaxy.cz/

Českí streameri videohier Xnapy (na Twitchi ako Xnapycz) a Miley (MileysLife) spolu so spoločnosťou Samsung spúšťajú súťaž pre svojich divákov o zaujímavé produkty. Fanúšikovia tak budú za sledovanie živých prenosov odmenení nielen zážitkom z videohier, ale aj vecnými cenami. Xnapy k súťaži hovorí: „Som veľmi rád, že sa podarilo takúto súťaž so Samsungom usporiadať. Jednak viem, že smartfóny Samsung sú super, taktiež ho sám používam, ale hlavne mám radosť z toho, že súťažami trošku okoreníme naše streamy a že naši fanúšikovia majú šancu vyhrať pekné ceny,“ a Miley k tomu dodáva, „Samozrejme, aj ja z toho mám radosť. Ako streameri si veľmi vážime našich fanúšikov a to, že nás sledujú, a vďaka tejto súťaži máme príležitosť ich za ich vernosť a podporu odmeniť.“

„Sme nadšení, že sme sa dohodli s populárnymi hernými streamermi Mileym a Xnapym. Sila platformy Twitch je úplne nespochybniteľná, rovnako tak jej zábavnosť pre divákov. Krása je v tom, že si tam každý nájde niečo. Spojenie Samsung s hernými streamermi nám dáva zmysel a snažili sme sa pre fanúšikov Mileyho a Xnapyho nájsť také ceny, ktoré ocenia nielen hráči mobilných hier,“ hovorí Martin Doležel, Campaign and Channel Marketing Manager Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Ako sa zapojiť do súťaže

Účasť je jednoduchá, stačí sa cez účet Twitch prihlásiť na webovej stránke www.catchyourgalaxy.cz a potom už len sledovať živé vysielanie streamerov a zbierať kódy. Počas vysielania sa budú zobrazovať karty s kódmi, ktoré budú platné obmedzenú dobu a diváci ich musia včas pridať do svojho súťažného účtu na stránke catchyourgalaxy.cz v sekcii Moje karty tlačidlom „Pridať kartu“. Výhercovia sa potom vyžrebujú zo zadaných kódov.

Čo a ako môžu diváci vyhrať

Pre divákov sú pripravené produkty Samsung, konkrétne smartfóny radu A. Smartfóny z tohto radu ponúkajú skvelý výkon, ktorý bohato stačí aj na hranie hier. Zážitok zo sledovania zaručí aj displej, dlhá výdrž batérie a konektivita. Smartfóny disponujú vyspelými fotoaparátmi, ktorými zachytíte akýkoľvek okamih. Všetko je potom zabalené do moderného minimalistického tela. Ďalej sú v hre špičkové slúchadlá Galaxy Buds Pro a lokátor SmartTag+.

 

  1. Hlavnou cenou je balík so smartfónom Samsung Galaxy A72, slúchadlá Galaxy Buds Pro a šikovný prívesok SmartTag+. Tento balík vyhrá jeden účastník, ktorého streameri vyžrebujú 20. júla 2021 na spoločnom streame Mileyho a Xnapyho.
  2. Druhou cenou je smartfón Samsung Galaxy A52 5G, ktorú získajú 3 účastníci žrebovaním. Vyhlásenie výhercov sa uskutoční 20. júla 2021.
  3. Tretiu cenu predstavuje smartfón Samsung Galaxy A32 5G, ktorú získa 5 účastníkov súťaže (3 na streame Xnapyho a 2 na streame Miley). Výhercov vylosujeme opäť 20. júla 2021.
  4. Štvrtú cenu reprezentujú bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro, a získa ju 9 účastníkov. Tých streameri vyžrebujú počas 9 náhodne vybraných streamov.
  5. Piatou cenou je Samsung Galaxy SmartTag+, ktorú získa 29 účastníkov. Výhercov streameri vyžrebujú náhodne počas živých vysielaní.

 

Detailné pravidlá a podmienky súťaže nájdete na stránke www.catchyourgalaxy.cz.

Značky: