Viac než polovica Slovákov trávi s mobilom viac času, než by si priali.

Pred pár dňami začala kampaň, počas ktorej si môžete vyskúšať netradičný adventný kalendár od Samsungu. V rámci iniciatívy #SklapniMobil sa dozviete aj tipy od expertov na digitálnu pohodu. Podľa nedávnych prieskumov totiž viac ako polovica populácie v produktívnom veku a prevažná väčšina mladých ľudí uvádza, že s mobilom trávia viac času, než by si sami priali.

Projekt #SklapniMobil svojimi tipmi a podnetmi obohatili českí aj slovenskí odborníci na duševné zdravie a digitálny detox. Adventná výzva spočíva v 24 jednoduchých denných úlohách. Je otvorená od 1. do 24. decembra a prihlásiť sa prostredníctvom stránky sklapnimobil.sk môže každý.

Galaxy Z Flip3 Bespoke EditionZdroj: Samsung
Galaxy Z Flip3

Adventný kalendár #SklapniMobil

Samsung dlhodobo kladie dôraz na digitálnu pohodu. V nadväznosti na tieto ciele preto na Slovensku spúšťa jedinečnú adventnú výzvu #SklapniMobil. Práve tento projekt má motivovať a pripomenúť ľuďom ako sa to dá jednoduchými krokmi realizovať v každodennom živote.

Adventný kalendár je k dispozícii na webovej stránke www.sklapnimobil.sk, kde sa každý, kto sa chce zapojiť, môže (ale nemusí) jednoducho zaregistrovať. Od 1. do 24. decembra bude na každý deň pripravená jedna jednoduchá detox výzva, ktorá otestuje váš vzťah k používaniu smartfónu. 

Zaregistrovaní účastníci dostanú každý večer e-mailom výzvy na nadchádzajúci deň, môžu sledovať svoj pokrok na stránke a budú tiež zaradení do štyroch týždenných súťaží o smartfóny Galaxy Z Flip3 a Z Fold3, ktoré sa dajú vďaka ohybnému displeju ľahko „sklapnúť„. 

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.