Počas najbližších dní môžete ušetriť až trojnásobne.

1. Špeciálna akcia Color Friday

Samsung predlžuje akciu Color Friday až do 14. marca. Je potrebné sa poponáhľať, pretože produkty sa míňajú a niektoré už nemusia byť k dispozícii. Počas trvania akcie máte príležitosť získať spotrebiče za výhodnejšiu cenu. V akcii sú zahrnuté všetky produkty z ponuky Samsungu – televízory, soundbary, chladničky, práčky, sušičky, mikrovlnné rúry, varné dosky, rúry, umývačky riadu, vysávače, smartfóny, tablety, nositeľnú elektroniku, ale aj monitory, pamäťové karty a SSD disky.

Zľava 25 alebo 50 %

Podmienkou využitia akcie je nákup dvoch alebo troch rozdielnych produktov. Ak kúpite akékoľvek 2 produkty, na lacnejší z dvojice dostanete 25 % zľavu. Pri kúpe 3 rozdielnych produktov na druhý lacnejší dostanete 25 % zľavu a na tretí najlacnejší 50 % zľavu. Je úplne na vás, akú kombináciu produktov si zvolíte.

Príklad výpočtu výslednej ceny pri nákupe troch rozličných produktov s odlišnou cenou:

  • Do nákupného košíka ste vložili televízor The Sero s cenou 1 319 eur, 9 kg QuickDrive parnú práčku WW90T734DBH/S7 s cenou 729 eur (zľava 25 % – výsledná cena 546,75 eur) a tyčový vysávač Jet 70™ za 459 eur (zľava 50 % – výsledná cena 229,50 eur). Za nákup všetkých troch produktov tak zaplatíte 2 095,25 eur, kedy získate celkovú zľavu 411,75 eur a tá bude rovnomerne rozpočítaná medzi všetky produkty objednávky.

Akcia platí až do nedele 14. marca alebo do vypredania zásob v oficiálnom internetovom obchode samsung.sk. Podrobné pravidlá akcie sú k dispozícii na stránke Color Friday, kde sa po výbere produktov zobrazia jednotlivé zľavy. Akciu nemôžete kombinovať s inými akčnými ponukami či zľavami a uplatní sa len pri nákupe dvoch alebo troch odlišných produktov. Zľavu nie je možné uplatniť pri nákupe viacerých rovnakých produktov. Rôzne farebné varianty produktov sa nepovažujú za odlišné produkty.

Zdroj: Samsung

2. Vymeňte starý za nový

Samsung však pripravil aj špeciálnu bonusovú kampaň „Vymeňte starý za nový“, ktorú môžete využiť do 30. apríla 2021 a získať smartfón zo série Galaxy S21 5G výhodnejšie. A čo môžete získať kúpou nového Galaxy S21 5G a odpredajom svojho starého smartfónu?:

  1. Variabilnú výkupnú cenu za staré zariadenie
  2. Bonus za predaj vybraného starého zariadenia až 200 €
  3. Bonus 100 € za kúpu zariadenia série Galaxy S21 5G
  4. Získať novú sériu Galaxy S21 5G už od 219 €

Kompletné pravidlá získania výkupného bonusu vrátane vykupovaných modelov Samsung nájdete na internetovej stránke www.novysamsung.sk.

Zdroj: Samsung

3. Samsung Galaxy Week

Akcia prebieha od pondelka 22. 2. 2021 do nedele 14. 3. 2021. Pokiaľ si zakúpite jeden z vybraných prémiových smartfónov Samsung, získate navyše ako bonus bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v hodnote 169 eur. Ponuka je dostupná v internetovom obchode www.samsung.sk.

Pokiaľ si počas akcie kúpite nové zariadenie z radu Galaxy Note20, Galaxy Z Fold2 5G alebo Galaxy Z Flip 5G, dostanete k nákupu bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v akomkoľvek farebnom prevedení ako bonus. 

Galaxy Buds Live ponúkajú moderný dizajn, vysoký komfort pri nosení a čistý zvuk s bohatými basmi. Prednosťou slúchadiel je funkcia ANC, ktorá aktívne odfiltruje rušivé zvuky okolia.

Zdroj: Samsung

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.

Zdroj: Samsung

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.