Sochy sú strategicky rozmiestnené tak, aby rozvinuli divácku predstavivosť v zmysle „takto bude vyzerať pohľad na túto krajinu cez váš úžasný nový smartfón“. 

Samsung začína s predajom svojej nedávno predstavenej vlajkovej lode a dáva to ľudom najavo vo veľkom štýle. Obyvatelia Spojeného kráľovstva mohli v posledných dňoch spozorovať niekoľko metrové plastiky novinky na miestach ako Stonehenge, St. Ives Cornwall, Londýn či Bournemouth.

Pohľad na Stonehenge cez Galaxy S8

Pohľad na scenériu krajiny cez bezrámikový Infinity displej skutočne stojí za to a hodnotíme tento krok ako veľmi kreatívny marketingový kúsok.

Panoramatický pohľad cez Galaxy S8 zaujal dokonca aj okoloidúceho dalmatínca

Samsung vynaložil na zviditeľnenie modelu Galaxy S8 nemalé finančné prostriedky a po masívnej kampani na New Yorskom Times Square pred dvoma týždňami dáva originálnym spôsobom na známosť aj Britom, že je ten správny čas na zmenu.

Aj romantický západ slnka môže dostať s Galaxy S8 nový rozmer

V prvých dňoch predpredaja v USA sa ukázalo, že ľudia dávajú zatiaľ prednosť väčšej, 6,2 palcovej verzii s označením S8+, pričom vo farebnom prevedení vedie čierna. V máji má byť na Slovensku k dispozícii aj v modrom prevedení exkluzívne len u oranžového operátora.

Pohľad na Londýn cez Infinity displej

Čo poviete na túto kampaň vy? Chystáte sa vymeniť svoj aktuálny smartfón za Galaxy S8, alebo dáte prednosť skôr jeho konkurentom? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie, ktorá aktuálna vlajková loď je vašim favoritom a prečo.

Zdroj: Sammobile

 

Značky: