Novinkou v ponuke Samsungu je aj limitovaná edícia Galaxy Buds Live vo farbe Mystic Blue.

Až do 1. novembra 2020 môžete využiť aktuálnu akciu spoločnosti Samsung, ktorá ponúka 15% zľavu pri kúpe vybraných televízorov, pračiek, chladničiek a vysávačov. 

Akciu môžete využiť v oficiálnom internetovom obchode samsung.sk a v značkových predajniach Samsung. V prípade nákupu cez webový obchod Samsung.sk stačí navštíviť túto podstránku, v rámci ktorej sú vypísané všetky zľavnené produkty.

Následne si stačí vybrať zľavnený televízor, chladničku, práčku, sušičku alebo vysávač, ktorý si chcete zakúpiť. Po kliknutí na vybraný produkt zakliknete Kúpiť teraz a v košíku zadáte príslušný promo kód:

  • Pri nákupe televízora: HLZ4CVKTU
  • Pri nákupe chladničky: PL7LHVKVI
  • Pri nákupe práčky alebo sušičky: PL7LHVKVI
  • Pri nákupe vysávača: PL7LHVKVI
Získajte zľavu 15% pri kúpe Samsung produktov

Získajte zľavu 15% pri kúpe Samsung produktov. Zdroj: Samsung

Množstvo zľavnených produktov

V rámci zľavnených produktov dávame do pozornosti televízory QLED, Crystal UHD, Full HD, ale aj lifestylové The Frame, The Serif a The Sero. Medzi chladničkami je v ponuke napríklad model Side-by-Side s celkovým objemom až 604 litrov.

V limitovanej ponuke nájdete aj parnú QuickDrive práčku WW10M86INOA/LE, ktorej cena v rámci Samsung týždňa je 1486,65 eur. Do ponuky je zaradený tiež tyčový vysávač s digitál inverter motorom, VS15T7033R4 Jet 70.

Získajte zľavu 15% pri kúpe Samsung produktov

Získajte zľavu 15% pri kúpe Samsung produktov. Zdroj: Samsung

Limitované Galaxy Buds Live v modrej farbe

Samsung zaradil do predaja aj limitovanú edíciu bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds Live v modrej farbe, ktoré sú k dispozícii do vypredania zásob. Samsung Galaxy Buds Live v modrej farbe sú v predaji za odporúčanú maloobchodnú cenu 189 eur v oficiálnom e-shope www.samsung.sk s doručením zadarmo domov alebo s možnosťou vyzdvihnutia v značkových predajniach Samsung.

Detailné informácie o slúchadlách Galaxy Buds Live si môžete prečítať v našom článku, TU.

Limitovaná edícia Samsung Galaxy Buds Live vo farbe Mystic Blue

Limitovaná edícia Samsung Galaxy Buds Live vo farbe Mystic Blue. Zdroj: Samsung

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Aké sú hodinky Galaxy Watch3 a slúchadlá Buds Live? (VIDEO TOUCHIT)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit