Televízor The Terrace od Samsungu sme už testovali. Overili sme vtedy jeho kvalitu, čo sa týka odolnosti voči vode, testovali sme ho aj pri vyššej teplote na priamom slnku a posudzovali sme aj kvalitu obrazu.

Testovací priestor bol vtedy vybraný tak, že sme televízor mali umiestnený v tieni a celá časť so sedačkou pred ním bola na priamom slnku. Takto to ale výrobca nepredpokladal. Bolo zrejmé, že v tomto prípade boli viditeľné odlesky na televízore. Zmenili sme teda miesto testovania tak, ako to predpisuje výrobca.

Zdroj: TOUCHIT.sk
Odolnosť voči vode The Terrace.

Televízor bol umiestnený v skutočnej záhrade, ktorá obsahuje aj stromy. Rovnako aj iné rastliny a teda záhrada vytvára príjemné miesto na oddych chránené pred priamym slnkom. Toto je presne ten spôsob nasadenia televízora, ako to plánoval výrobca. Odlesky síce nájdete aj v tomto prípade, ale sú minimálne a nerušia sledovanie obrazu. Skúšali sme to pri svetlom aj tmavom obraze a z rozličných uhlov. Konštatujeme, že je to takto v poriadku.

Samozrejme, vyskúšali sme si opakovane aj odolnosť voči vode, pritom sme sa sústredili aj na vodu rozliatu na hornom ráme televízora. Nebol s tým problém. Vode tiež odoláva diaľkové ovládanie a pripojený soundbar. Ten vám pre tento televízor dôrazne odporúčame, vytvorí veľmi dobrý a silný zvuk.

Galéria

  • Zdroj: TOUCHIT.sk
  • Samsung The TerraceZdroj: TOUCHIT.sk
  • Samsung The TerraceZdroj: TOUCHIT.sk
  • Samsung The TerraceZdroj: TOUCHIT.sk
  • Samsung The TerraceZdroj: TOUCHIT.sk
  • Zdroj: TOUCHIT.sk
  • Zdroj: TOUCHIT.sk

Video recenzia

Viac o televízore The Terrace

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.