Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová chladnička Bespoke Infinite Line spája vynikajúcu estetiku, praktické funkcie a flexibilné možnosti ukladania potravín, aby dokonale zapadla do aktuálneho životného štýlu

Spoločnosť Samsung Electronics oznámila uvedenie chladničky Bespoke Infinite Line na vybrané trhy po celom svete. Po prvotnom uvedení na trh v Európe sa chladnička Bespoke Infinite Line dostane do konca roka do ďalších krajín vrátane Mexika, Thajska a Austrálie.

Nová špičková vstavaná chladnička Samsung umožňuje výber modelov chladničky, mrazničky alebo vinotéky a vyznačuje sa nadčasovým modulárnym dizajnom, ktorý sa ľahko začlení do každého interiéru. Vďaka elegantnému vzhľadu, kvalitným prírodným materiálom a funkciám, ktoré maximalizujú pohodlie a zefektívňujú skladovanie potravín, sa chladnička Bespoke Infinite Line stane trvalou pýchou kuchýň používateľov.

„Každé rozšírenie radu Bespoke prináša väčšiu spokojnosť viacerým používateľom, pretože lepšie spĺňa ich potreby,“ uviedol Junhwa Lee, výkonný viceprezident a vedúci oddelenia Customer Experience Team divízie Digital Appliances Business spoločnosti Samsung Electronics. „Kombinácia vysokokvalitných materiálov, modulárneho dizajnu a prémiových funkcií chladničky Bespoke Infinite Line prináša novú úroveň prispôsobiteľnosti a dokonalé spojenie štýlu a výkonu.“

Nadčasový dizajn, ktorý skrášli každú kuchyňu

Chladnička Bespoke Infinite Line s nadčasovou estetikou, ktorá odráža najnovšie trendy, je vyrobená tak, aby dlho vydržala. Nová estetika, nazývaná Infinite Design, je charakteristická decentným vzhľadom, odolnými materiálmi, prvotriednou povrchovou úpravou a elegantnými dizajnovými prvkami.

Nová chladnička Bespoke Infinite Line preberá modulárnu konštrukciu z radu Bespoke a stavia na vysokokvalitných materiáloch, ktoré je možné prispôsobovať a kombinovať podľa meniacich sa potrieb spotrebiteľov. Infinite Design túto všestrannosť umocňuje tým, že štýlový vzhľad chladničky nezostarne ani pri zmenách životného štýlu jej používateľov. Vďaka jednoduchým líniám, hladkému povrchu, povrchovej úprave Timeless Greige a elegantnému zlatomedenému rámu vyzerá chladnička Bespoke Infinite Line výnimočne dobre v každom interiéri a nikdy nezovšednie.

Vonkajšia časť chladničky je vyrobená z prvotriednej hliníkovej zliatiny, ktorá je odolnejšia proti preliačeniu a poškriabaniu a umožňuje ľahké zotretie odtlačkov a nečistôt. Vnútrajšok je svetlý a estetický vďaka technológii Black Metal Cooling a osvetleniu Tunnel Lighting – dvom prvkom, ktoré stelesňujú elegantnú vyváženosť formy a funkcie chladničky.

Technológia Black Metal Cooling, aplikovaná na dvere a ďalšie časti, pomáha udržať potraviny dlhšie čerstvé vďaka rýchlej kompenzácii tepelných strát a navyše navodzuje pocit väčšej hĺbky, čo umocňuje celkový prémiový vzhľad. Osvetlenie Tunnel Lighting na ráme a policiach podčiarkuje estetický dojem a zároveň umožňuje ľahko preskúmať každý kút chladničky. Vnútro chladničky je však nielen atraktívne a rozumne rozvrhnuté, ale aj priestranné. Chladnička a mraznička majú celkovú kapacitu 805 litrov, zatiaľ čo vinotéka ponúka priestor na uloženie až 101 fliaš.

Zvyšovanie miery pohodlia v kuchyni

Chladnička Bespoke Infinite Line je vybavená funkciami, ktoré vychádzajú v ústrety súčasným potrebám ľudí, a tak maximalizuje ich pohodlie. Tieto technológie spoločne zaisťujú okamžitý prístup k potravinám a občerstveniu a prinášajú skutočne vynikajúcu používateľskú skúsenosť.

Nová funkcia Auto Open Door využíva bočný senzor[3], ktorý pri obyčajnom dotyku okamžite otvorí dvere[4]. To ľuďom uľahčuje prístup do chladničky, aj keď majú ruky plné potravín alebo zašpinené od prípravy jedla. Chladnička so vstavaným senzorom na otváranie dverí nemá žiadne prekážajúce madlo a jej štýlovo jednoduchý vzhľad odráža súčasné estetické požiadavky používateľov.

Džbán s automatickým plnením, ktorý je možné umývať v umývačke riadu a neobsahuje BPA, poskytuje kedykoľvek ľahký prístup k osviežujúcej studenej filtrovanej vode. Je vybavený aj infuzérom[8], ktorý umožňuje pripravovať lahodne ochutené nápoje pridaním ľubovoľného ovocia a byliniek. Dvojitý automatický výrobník ľadu[9] zaisťuje jeho dostatočnú zásobu dokonca s možnosťou voľby tvaru – guľôčok do whisky alebo kociek do iných nápojov.

Flexibilné chladenie pre optimálnu čerstvosť potravín

Flexibilné možnosti skladovania pri chladničke Bespoke Infinite Line umožňujú uchovávať súčasne rôzne potraviny za optimálnych podmienok, aby všetko vo vnútri zostalo čerstvé a chutné.

Flex Pantry[10] je nezávisle chladená priehradka, ktorú je možné rýchlo prepnúť na rôzne prednastavené teploty podľa momentálnych potrieb používateľov. Dva pripravené teplotné režimy sú ideálne na skladovanie širokej škály vysokokvalitných surovín, od mäsa a rýb až po ovocie a zeleninu, a zachovávajú dlhšie ich prirodzenú chuť a štruktúru.

Trojitá teplotná zóna vinotéky zaisťuje rovnaké optimálne podmienky aj na skladovanie vína. Vďaka trom oddeleným klimatickým zónam a presnej regulácii teploty umožňuje skladovať súčasne rôzne druhy vína tak, aby si dokonale uchovali svoje vlastnosti. Dvere UV Protect Glass Door majú trojité sklo, ktoré chráni uložený obsah pred zmenami okolitej teploty a zabraňuje prenikaniu nežiaduceho UV žiarenia12.

Jednoduchá integrácia so SmartThings

Bezproblémové pripojenie chladničky k systému SmartThings uľahčuje jej používanie a zjednodušuje všetko od skladovania vína až po správu spotreby energie.

Aplikácia SmartThings Sommelier at Home ponúka používateľom väčší pôžitok z jedla. Táto aplikácia je súčasťou SmartThings a dokáže analyzovať etikety vína a zároveň ponúka informácie o optimálnych podmienkach jeho skladovania. Nie je teda potrebné bádať, ako správne postupovať. V kombinácii s aplikáciou SmartThings Cooking odporučí tiež vhodnú kombináciu jedla a vína ako skutočný skúsený someliér.

Funkcia SmartThings Energy umožňuje jednoducho sledovať a riadiť spotrebu elektriny chladničky a ponúka tipy, ako znížiť uhlíkovú stopu a ušetriť peniaze. Režim AI Energy Mode vylepšuje efektivitu tejto funkcie tým, že analyzuje vzorce používania chladničky a ďalšie faktory a optimalizuje nastavenie tak, aby sa dosiahli ešte väčšie úspory energie.

Značky: