Televízor Samsung The Wall má uhlopriečku 146 palcov (370 cm) a je modulárny.

Spoločnosť Samsung oznámila, že jej modulárny televízor The Wall, ktorý sa predstavil na CES začiatkom tohto roka, bude k dispozícii v auguste. Zatiaľ cena nebola stanovená, aj keď môžeme predpokladať, že sa bude jednať o jeden z najdrahších televízorov spoločnosti Samsung.

The Wall využíva technológiu MicroLED, ktorá ponúka podobnú kvalitu obrazu ako OLED panel, ale s lepšou životnosťou. Samsung tiež zdôrazňuje modulárny charakter The Wall. Celý displej totiž pozostáva z menších panelov MicroLED a tak môže mať The Wall ľubovoľnú veľkosť, ktorú zákazníci budú požadovať.

Či už pôjde o masívny rozmer obrazovky s rozmermi 146 palcov, ako bol ten, ktorý Samsung ukázal na CES 2018, alebo niektoré ďalšie unikátne pomery strán. Televízor si môžete vyskladať napríklad v pomere 4: 3 alebo dokonca 1: 1, v závislosti od vašich konkrétnych potrieb.

Vzhľadom na prispôsobiteľnú charakteristiku The Wall a technológiu ktorú používa, je pravdepodobné, že to nebude lacná záležitosť. Stačí počkať do leta a nechať sa prekvapiť.

zdroj: theverge

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: CES 2018: Samsung poriadne prekvapil, toto asi nečakal nikto (doplnené)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.