Udalosť Galaxy Unpacked spoločnosti Samsung sa už blíži.

Ako to už zvyčajne býva, letné obdobie býva časom predstavovania nových technológií od Samsungu. Juhokórejský gigant zvyčajne využíva leto na odhalenie skladateľných smartfónov novej generácie, čo sa zopakuje aj tento rok. Udalosť Galaxy Unpacked pravdepodobne prebehne už 10. júla v Paríži, pričom Samsung využije pozornosť smerujúcu k Letným olympijským hrám. Okrem smartfónov sa však objavia aj iné zariadenia, ktoré značka na tejto udalosti predstaví.

Odkazuje na to aj známy leaker Evan Blass. Ten na sociálnej sieti X oznámil viaceré novinky, ktoré by sa mali ukázať na júlovej konferencii Unpacked. Snímky zariadení, ktoré sa ukážu na veľkom predstavovaní Samsungu, sú rozpixelované, no zároveň sa na nich dá vidieť, o akú elektroniku ide. Očakávame teda, že Samsung v júli v Paríži predstaví telefóny, hodinky aj inteligentný prsteň.

Samsung Galaxy Unpacked v júli prinesie tieto zariadenia

Najväčšiu pozornosť na udalosti Unpacked si bezpochyby získajú skladateľné modely. Tie budú dva, pričom pôjde o Samsung Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6. Tieto dva modely by mali prejsť výraznejším vylepšením v porovnaní s predchádzajúcou generáciou, očakávanou zmenou je iný pomer strán modelu Z Fold6. Blass však odkazuje aj na iné zariadenia, ktoré by boli veľkými novinkami na konferencii Unpacked.

Samsung Galaxy Z Fold6 a Z Flip6 na prvom oficiálnom obrázkuZdroj: Reddit/UnironicallyMe37
Samsung Galaxy Z Fold6 a Z Flip6 na prvom oficiálnom obrázku

Ďalšou novinkou by mali byť hodinky Galaxy Watch7. Tieto hodinky by však mali byť jediné, ktoré by boli predmetom júlovej konferencie Unpacked. Špekuluje sa aj o predstavení hodiniek Watch7 Ultra, no zatiaľ to nie je potvrdené. Samsung však už o pár dní, ešte pred touto konferenciou, vypustí na trh hodinky Galaxy Watch SE, o čom sme vás už informovali v predchádzajúcom článku.

Posledným produktom, ktorý bude odprezentovaný na konferencii Unpacked v Paríži, bude prsteň Galaxy Ring. Tento prsteň sme už mali možnosť vidieť aj na konferencii MWC v Barcelone, stále však nie je v predaji. Vzhľadom na to, že by sa jeho predaj mal spustiť v auguste, júlové predstavenie by s tým mohlo korešpondovať. Leaker však nespomína predstavenie slúchadiel, ktoré pravdepodobne nebudú predmetom júlovej konferencie Unpacked.

Zdroj: androidauthority.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.