Posledný model bude pre skutočných fanúšikov.

O ďalšej generácii série Galaxy Note môžeme z každej strany počuť, že jej vydania sa už nedočkáme. Údajne je to aj z dôvodu, že čoraz viac Galaxy smartfónov získava podporu dotykového pera S Pen. Nová správa však naznačuje, že všetkým Note-om nie je ešte koniec”. Analytik Ross Young tweetoval niekoľko informácií, v ktorých okrem iného uviedol: „Aj keď teraz nepríde žiadny Note 21, možno sa dočkáme verzie Note 20 FE“.

Samsung Galaxy Note 20 FE alebo Note 20 Fan Edition by pravdepodobne bola „Lite“ verzia Notu 20, podobne ako bol model Galaxy S20 FE dostupnejšou verziou Galaxy S20. Young o existencii Note 20 FE nerozpráva s veľkým presvedčením, takže na potvrdenie tejto informácie si budeme musieť ešte počkať, pokým nepríde aj od iného zdroja. 

Kedy bude Galaxy Note20 FE uvedený na trh?

Pokiaľ budeme predpokladať, že Galaxy Note20 FE bude skutočne predstavený, pre naše očakávania nemôžeme použiť štandardný vzorec uvádzania smartfónov Galaxy.

Galaxy S20 FE bol predstavený v októbri 2020, šesť mesiacov po uvedení Galaxy S20. Avšak Galaxy S10 Lite, ktorý bol v niektorých regiónoch neformálne známy ako S10 FE (a plnil rovnakú úlohu), bol vydaný začiatkom februára 2020, teda viac ako 11 mesiacov po predstavení Galaxy S10. Nakoniec bol model Note10 Lite uvedený päť mesiacov po Note10.

Ani na základe tohto vzorca nie je možné presne určiť, kedy bude Note20 FE predstavený. Predpokladáme však, že prípadné predstavenie nie je ďaleko.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

iPhone 12: Porovnali sme všetky modely. Ktorý by sme si kúpili? (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.