Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Samsung Electronics Co. Ltd., popredný oceňovaný inovátor v oblasti spotrebnej elektroniky, polovodičov a telekomunikácií, získal 35 prestížnych ocenení, ktoré budú odovzdané na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2017. Ocenenie udeľuje Asociácia Spotrebných technológií (The Consumer Technology Association).

Ocenenia, ktorých za jedenásť rokov získal Samsung už takmer 350, zvýrazňujú dlhú históriu úspechov v oblasti vývoja prevratných technológií. Produkty prihlásené do kategórie Cena za inováciu posudzujú poprední nezávislí priemyselní dizajnéri, inžinieri a zástupcovia obchodných médií s cieľom vyzdvihnúť výnimočný dizajn a spracovanie v prelomových produktoch spotrebnej elektroniky naprieč 28 kategóriami.

ces-2017-innovation-awards-1_tem_web2016_8_nowat

„V Samsungu sa s každým novým produktom snažíme neustále zlepšovať,“ uviedol Gregory Lee, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Samsung Electronics North America. „Veľmi si vážime, že CTA aj priemysel rozpoznáva nás záväzok k inováciám v mnohých oblastiach, a tešíme sa na predstavenie našich noviniek počas veľtrhu CES 2017.“

Produkty Samsung získali jedno ocenenie za „najlepšie inovácie“, jednu cenu za eko-dizajn, a pokrývajú veľa kategórií od TV, mobilných telefónov, domácich spotrebičov, cez nositeľné zariadenia, pamäťové riešenia až po IT technológie. Niekoľko ocenených produktov bude predstavených v rámci veľtrhu CES 2017, ktorý sa koná od 5. do 8. januára 2017, v stánku #15006 umiestnenom v centrálnej hale Las Vegas Convention Center. Niektoré z nich budú navyše predstavené aj počas tlačovej konferencie, ktorá sa uskutoční v stredu 4. januára o 14.00 hod.

Značky: