Nový rad prémiových riešení určený požiadavkám tvorcov digitálneho obsahu a profesionálom

Western Digital na tlačovej konferencii Flash Perspective predstavil novú značku SanDisk Professional. Produkty tejto značky sú zamerané na profesionálov, špeciálne tvorcov videa či fotografov Obsah, ktorý je zachytia, musí byť bezpečne uložený, prenesený, prehraný, zdieľaný a archivovaný.  Nie je tu priestor na žiadnu chybu.

Rodina SanDisk Professional

Western Digital predstavil tieto produkty z novej rady:

Pamäťová karta PRO-CINEMA CFexpress VPG400 – odolná karta profesionálnej triedy primárne pre tvorcov videí a filmov, ktorí žiadajú spoľahlivé nahrávanie videa pri minimálnej rýchlosti 400 MB/s. Očakáva sa, že karta CFexpress bude dostupná v lete tohto roku.

Čítačky radu PRO-READER – štyri nové zariadenia PRO-READER s rozhraním USB-C podporujúce SuperSpeed USB 10 Gbs. Čítačky sú navrhnuté tak, že spolupracujú s najnovšími kamerovými médiami vrátane pamäťových kariet CFast, CFexpress, RED Mini-Mag, CF, microSD a SD. Na trh tiež prídu v lete.

Dokovacia stanica PRO-DOCK 4 – revolučná dokovacia stanica so štyrmi slotmi, ktorá spojí uloženie škálovateľným zariadením na sťahovanie dát. Vhodná je pri práci s viacerými kamerami.

Externý SSD disk G-DRIVE ArmorLock Encrypted NVMe 4 TB spoločne s dôveryhodným radom prenosných odolných diskov G-DRIVE, stolné zariadenie (s Thunderbolt 3 a USB-C) s diskami podnikovej triedy Ultrastar a transportovateľné úložisko G-RAID a G-RAID SHUTTLE, riešenie podnikovej triedy RAID, ktoré ponúka rad spoľahlivých, vysoko výkonných diskov s veľkou kapacitou . Je určený na prenos viac než 100 TB zálohovaných dát až po archiváciu kritického digitálneho obsahu.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.