Ďalšou novinkou od spoločnosti Satechi, ktorá bola predstavená na CES 2022, je extra výkonná 165W USB-C nabíjačka, ktorá ponúka štyri výstupy.  

Vďaka vysokému výkonu a štyrom portom dokážete pohodlne obslúžiť viacero USB-C zariadení súčasne (aj iných, ak máte správne káble a redukcie). Spoločnosť Satechi sa ľúbi prezentovať ako výrobca doplnkov primárne pre Apple zariadenia, avšak aj tento produkt je použiteľný pre široké spektrum zariadení iných značiek.

SATECHI 165W USB-C 4-PORT PD GAN CHARGERZdroj: Satechi
SATECHI 165W USB-C 4-PORT PD GAN CHARGER

Tento model využíva technológiu GaN (Gallium Nitride), ktorá je veľmi obľúbená v rámci výroby špičkových napájacích adaptérov, nakoľko ponúka lepšiu energetickú účinnosť v relatívne kompaktnom prevedení. Samozrejmosťou je aj komplexné elektronické zabezpečenie pre bezpečné nabíjanie všetkých pripojených zariadení (certifikácie CE a ETL). Nabíjačku riadi samostatná čipová zostava, ktorá vždy prispôsobuje nabíjanie, resp. výkon jednotlivých portov podľa toho, aké zariadenia aktuálne nabíjate.

Celkový výkon je 165W, no jednému zariadeniu vie táto nabíjacia stanica ponúknuť max. 100W. Ak pripojíte dve zariadenia, tak sa výkon delí na 100/60W. Pri troch nabíjaných zariadeniach je delenie v pomere 60W/60W/45W alebo 100W/30W/30W a pri maximálnom počte pripojených zariadení je delenie v pomere 60W/45W/30W/30W. Dodajme, že nabíjacia stanica Satechi 165W USB-C 4-port PD GaN je napájaná klasicky jedným prívodným káblom a aktuálne je v ponuke vo vesmírne sivom prevedení, ktoré dokonale ladí k rôznym Apple produktom.

Cena tejto novinky sa v závislosti od distribútora pohybuje od 105 eur.

Zdroj: Satechi.net / MacRumors.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE