Úplná novinka z dielne Satechi vyzerá výborne, no hlavne šetrí priestor a zefektívňuje nabíjanie, nakoľko dokáže dodávať energiu až trom zariadeniam súčasne.

Ideálna nabíjačka na nočný stolík? Podľa nás určite! Táto novinka ponúka tri bezdrôtové sektory a každý prislúcha konkrétnemu zariadeniu. Základným sektorom je MagSafe kompatibilná nabíjačka (7,5 W) pre iPhone, následne to je nabíjací magnetický puk pre Apple Watch (2,5 W) a do tretice aj priestor pre bezdrôtové nabíjanie slúchadiel AirPods (5 W). Stačí vám jeden prívodný kábel a nabijete až tri zariadenia súčasne.

Táto nabíjacia stanica je nielen praktická, ale podľa fotografií aj výborne vyzerá. Zariadenia od spoločnosti Satechi sú vyrábané z kvalitných materiálov a veľmi precízne. Výnimkou nie je ani tento produkt, ktorý je vyrobený z nerezovej oceli a hliníku, čo zaručuje dobrú stabilitu a zároveň to vyzerá luxusne.

Jednoznačnou výhodou je aj to, že nabíjací puk pre Apple Watch je odnímateľný – má USB-C konektor – takže ho môžete využiť aj iným spôsobom, napr. v rámci cestovania. Naopak, nevýhodou tejto novinky je, že v balení nie je napájací 20W adaptér, ktorý si musí používateľ dokúpiť samostatne ­– balenie ponúka iba nabíjaciu zostavu a USB-C kábel.

Cena tejto bezdrôtovej nabíjacej stanice sa pohybuje v závislosti od predajcu – prevažne v zahraničí – od 106 eur. Avšak, na Amazone môžete získať rôzne zľavy, ako na nabíjačku, tak aj na napájací adaptér.

Zdroj: 9to5mac.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE