iNEOS iN5 je satelitný prijímač, ktorý poskytuje k svojim TV službám operátor SATRO. Ponúka funkcie ako FastScan a dynamickú aktualizáciu TV kanálov. My sme sa počas jeho používania v redakcii zamerali najmä na funkciu TV archívu.

Takáto služba nebola až donedávna pre satelitné prijímače dostupná, dnes však existuje na trhu niekoľko riešení. Jedno z nich ponúka práve SATRO. Službu TouchTV môžete využívať na mobilných zariadeniach so systémom iOS a Android ako aj na televízoroch a set-top boxoch s Android TV a počítačoch so systémom Windows.

Archív služby TouchTV je takisto zabudovaný do prijímača iNEOS iN5. Používateľské rozhranie je veľmi základné a jednoduché, umožňuje pristupovať k až 7-dní starému vysielaniu 20 TV kanálov. Podmienkou je, aby ste prijímač pripojili do internetu pomocou ethernetového kábla. Oceňujeme, že ak prerušíte sledovanie relácie z archívu, prijímač si to zapamätá a umožní vám priamo pokračovať v sledovaní. Takisto je k dispozícii praktické pretáčanie a pozastavenie prehrávania.

Zapožičal: SATRO

Cena: 52 EUR vo voľnom predaji

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit