Satelitný prijímač ab CryptoBox 800UHD prichádza so zaujímavými funkciami. Za týmto prijímačom stojí spoločnosť AB-COM, ktorá je distribútorom značky ab CryptoBox pre viaceré krajiny. Práve tieto satelitné prijímače sa pritom na serveri Heureka.sk umiestňujú na popredných miestach.

ab CryptoBox 800UHD prináša jednak podporu rozlíšenia 4K, ďalej je to nová funkcia automatického rozpoznania vloženej dekódovacej karty a následne úplne automatické nastavenie celého prijímača. Znamená to, že na nastavenie prijímača nepotrebujete žiadne znalosti, musíte mať prirodzene systém so satelitnou anténou.

Tiež je tu možnosť nahrávania programov na externý disk alebo USB kľúč, pričom kapacita pamäte je voči predchodcovi (model 700) až dvojnásobná. Na prednom paneli prijímača je vidieť číslo naladeného kanála. Na zadnom paneli síce už SCART konektor už nenájdete ale je tu AV výstup pre staršie televízory. Pre moderné televízory je však prioritou HDMI port a tiež je tu optický výstup zvuku.

Ako príslušenstvo sa dá dokúpiť Wi-Fi anténa a zjednodušené diaľkové ovládanie. Najväčším prekvapením je však zaujímavá cena. Satelitný prijímač ab CryptoBox 800UHD sa na našom trhu predáva len za 79 eur.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.