Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Schneider Electric, líder v oblasti digitálnej transformácie a automatizácie, predstavila rozšírenie sortimentu 3-fázových zariadení UPS (nepretržitý zdroj napájania) radu Galaxy VS o nové zariadenia s výkonom 120 a 150 kW. Rad Galaxy VS aktuálne pokrýva výkon s rozsahom 20 – 150 kW 400V. Vďaka rozšírenému rozsahu výkonu predstavuje rad Galaxy VS vysoko efektívny, modulárny trojfázový zdroj napájania UPS s jednoduchou inštaláciou, ktorý teraz chráni širšiu škálu kritických infraštruktúr a edge computing aplikácií.

Galaxy VS ako súčasť architektúry EcoStruxure sa zameriava na špecifické požiadavky edge computingu a malých dátových centier. Voliteľné lítiovo – iónové batérie poskytujú až 99 % účinnosť, čo zdvojnásobuje výdrž batérie a tým sa rad produktov Galaxy VS stáva bezkonkurenčným z hľadiska celkových nákladov na vlastníctvo.

Dopyt po energii pre kritickú infraštruktúru a edge aplikácie stále rastie. Práve portfólio Galaxy VS so širšou škálou výkonu oveľa efektívnejšie uspokojuje potreby zákazníkov v tejto oblasti. Kompaktné, modulárne a odolné prevedenie zariadení umožňuje jednoduchšie a spoľahlivo škálovať zdroje napájania v menších priestoroch. Galaxy VS vďaka svojim rozmerom šetrí miesto, čas, energiu a peniaze užívateľov.

Galaxy VS a jeho výhody

  • Úspora nákladov: Poskytuje až 99 % výkon počas prevádzky v režime ECOnversion – patentovaného riešenia spoločnosti Schneider Electric, ktorý umožňuje užívateľom získať počiatočné investície do dvoch až troch rokov vďaka úspore energie (v závislosti od modelu).
  • Jednoduchšia manipulácia: Vďaka kompaktnému prevedeniu a ovládaciemu panelu, ktorého všetky systémové prvky sa nachádzajú na prednej strane zariadenia, je Galaxy VS ideálnym riešením pre malé priestory s obmedzeným prístupom pre inštaláciu a servis.
  • Uskladnenie energie s dlhšou životnosťou: Technológia využívajúca lítium – iónové batérie skracuje čas nabíjania, chráni dodávky energie aj pri opakovaných výpadkoch a poskytuje dlhšiu životnosť ako tradičné batériové riešenia.
  • Predĺžená doba prevádzky a jednoduchšia údržba: Dizajn kritických komponentov je postavený na moduloch s dôrazom na odolnosť voči poruchám. Umožňuje tiež vnútornú redundanciu pri znížených úrovniach zaťaženia a kratšiu priemernú dobu na opravu.
  • Platforma EcoStruxure: Výkon a stav zariadenia je sprístupnený na diaľku s možnou expertnou podporou 24/7 kdekoľvek na svete vďaka manažmentu novej generácie, EcoStruxure IT Expert a EcoStruxure Asset Advisor.
  • Certifikácia Green Premium zabezpečuje výkon udržateľnej spoločnosti už od návrhu.

Rad produktov Galaxy VS je teraz dostupný u predajcov a partnerov spoločnosti Schneider Electric. V závislosti od požiadaviek na napájanie a dobu prevádzky majú všetky záložné zdroje napájania (UPS) Galaxy VS k dispozícii službu Start-up, ktorá zabezpečí optimálny výkon, kvalitu a bezpečnosť systému.

Navštívte stránku Galaxy VS, kde nájdete všetky informácie a produktové portfólio produktov Galaxy VS:

 

  • Galaxy VS 10-150 kW s externým napájacím systémom
  • Galaxy VS 10-50 kW s integrovanými inteligentnými modulmi napájania