Modelový rad Huawei P70 je tento rok čoraz väčšou záhadou.

Predstavenie série smartfónov Huawei P70 malo prebehnúť už v marci. Z neznámych dôvodov sa však posunulo a náhradou malo byť predstavenie v apríli. Viaceré dohady pritom poukazovali na to, že výrobca ešte nedokončil posledné detaily na smartfónoch napríklad v oblasti dolaďovania softvéru. Predstavenie smartfónov zo série vlajkových lodí od Huawei však so sebou prináša jednu záhadu za druhou.

Podľa najnovších informácií malo byť aprílové predstavenie série Huawei P70 zrušené, teda aspoň v podobe konferencie s predstavením. Ide o zvláštny krok zo strany spoločnosti, najmä teda keď odhadovaným dátumom tejto konferencie bol 2. apríl. Zdá sa teda, že všetky naše odhady ohľadom toho, kedy telefóny prídu na trh boli nesprávne. Fanúšikovia však na telefóny stále čakajú a ukázať by sa mali aj na globálnom trhu.

Tlačová konferencia série Huawei P70 je zrušená

Spoločnosť Huawei pôvodne plánovala vykonať veľkú prezentáciu modelov zo série Huawei P70 aspoň na čínskom trhu. Rôzne médiá a aj iné osobnosti už mali mať zakúpené vstupenky na túto udalosť, ako sa však najnovšie dozvedáme, prišlo k ich refundácii. Huawei sa mal rozhodnúť túto konferenciu pri sérii P70 úplne vynechať, čo spôsobuje zmätok a vyvoláva viaceré otázky.

Huawei P60 ProZdroj: TOUCHIT
Huawei P60 Pro

Nie je známe, akým spôsobom teda Huawei nové modely odprezentuje. Ide predsa o vlajkové lode, ktoré si vyžadujú veľkú pozornosť. Tiché predstavenie na stránke spoločnosti nie je niečo, čo by si tieto modely zaslúžili, najmä teda v situácii, kedy na ne čaká už celý svet. Celkovo sa rozpráva o predstavení troch či štyroch smartfónov, z ktorých aspoň jeden bude dostupný aj v Európe.

Aj slovenskí fanúšikovia už čakajú na predstavenie nového modelu z dielne Huawei. Na Slovensko by mal prísť buď model Huawei P70 alebo jeho Pro verzia, pričom oba modely podľa benchmarku disponujú výkonným čipsetom Kirin 9000S. Dátum predstavenia je však zatiaľ neznámy a či sa tak stane počas apríla taktiež nevieme.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.