Modelový rad Pixel 9 už nie je vôbec tajomstvom, takto telefóny vyzerajú.

Google má v poslednej dobe množstvo vecí, ktorými sa môže pýšiť. Jednou z nich je aj predstavený model Pixel 8a, ktorý sa začal predávať len minulý týždeň. Spoločnosť navyše rozšírila aj svoju oficiálnu distribúciu a otvorila Google Store aj v susednej Českej republike. Americký gigant však nepoľavuje a postupne sa pripravuje na predstavenie ďalších telefónov. Tie by sa mali ukázať na jeseň, pričom pôjde o sériu smartfónov Pixel 9.

Už teraz vieme, že Google plánuje predstaviť v tejto sérii hneď tri smartfóny. Jedným z nich má byť základný Pixel 9, ktorý bude kompaktným zariadením s vysokým výkonom a skvelou výbavou. Vylepšeným modelom bude Pixel 9 Pro taktiež v kompaktných rozmeroch, Google tak poteší fanúšikov, ktorí chcú viac v menšom tele. Novinkou v sérii tak bude model Pro XL ako väčšia verzia modelu Pro.

Séria Google Pixel 9 na snímkach

Modelový rad Google Pixel 9 už teraz strháva pozornosť mnohých fanúšikov. Po tom, čo sa novinky dostali bližšie ku nám, konkrétne na český trh, mnohí zvažujú kúpu týchto telefónov. Rovnako lákavou je aj zmena v zložení modelov, keďže nový kompaktnejší Pixel 9 Pro môže získať dobré ohlasy. Napriek tomu, že predstavenie modelov je naplánované až na jeseň, už teraz sa môžeme pozrieť na ich podobu na reálnych snímkach.

Základný Pixel 9 sa bude od Pro verzií líšiť výraznejšie. Získa menší modul fotoaparátov, ktorý bude výraznejšie farebne odlíšený v porovnaní so zvyškom zadnej strany telefónu. Pixel 9 Pro bude podľa snímky rovnako veľký ako základný model, rozdiel však bude práve v module fotoaparátu. Rovnako však bude odlíšený aj farebným prevedením, keďže by mal byť o niečo svetlejší.

Pixel 9 Pro XL bude novinkou roku 2024, pričom pôjde o väčší model série. Podľa novej snímky bude mať o niečo zaoblenejšie hrany, samozrejmosťou budú väčšie rozmery. S menším modelom typu Pro by však mal mať spoločný ostrovček fotoaparátov, ktorý by mal byť takmer identický. Google sa tento rok mal na dizajnoch vyhrať, keďže všetky tri telefóny budú dizajnovo mierne odlišné. Výraznejší rozdiel má byť aj v mierne odlišných tónoch daných farebných prevedení, ktoré budú zrejme pre každý model unikátne.

Zdroj: andro4all.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.