HBO sa pochválilo najnovším úlovkom.

Dvaja najväčší konkurenti na trhu prémiových videoslužieb, HBO GO a Netflix, neustále zbroja a rozširujú svoju ponuku. A zatiaľ čo sa Netflix primárne spolieha na svoj originálny obsah, HBO kombinuje vlastnú tvorbu s kultovými seriálmi a filmovými sériami.

V minulosti tak HBO GO prinieslo do svojej ponuky kompletnú kolekciu filmov Harry Potter či James Bond. Najnovšie sa táto služba chváli kompletným seriálom Priatelia, ktorý je aktuálne dostupný aj so slovenským dabingom. Priatelia sú na HBO GO k dispozícii od 15. apríla 2021. HBO získalo a sprístupnilo všetkých 10 sérií a 236 častí. 

Okrem tohto legendárneho seriálu nájdete v ponuke HBO GO aj očakávaný komiksový film Wonder Woman 1984. Ten sa kvôli pandémii koronavírusu nestihol dostať do kín, takže si ho v premiére môžete pozrieť priamo u vás doma a prostredníctvom služby HBO GO. Reakcie divákov však nie sú prehnane nadšené, film má na stránke IMDb iba priemerné hodnotenie na úrovni 5,4/10.

Priatelia a Wonder Woman 1984 na HBO GO

Seriál Priatelia a Wonder Woman 1984 už nájdete v ponuke HBO GO. Zdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT

Zdroj: HBO

Prečítajte si aj:

HBO GO odteraz ponúka slovenský dabing: Pre tieto tituly

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit