Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skenery od spoločnosti Epson obsadili sedem miest v rebríčku desiatich najlepších, ktorý zostavilo laboratórium DataMaster Lab. Je to rebríček skenerov s najlepšími výsledkami z hľadiska kombinácie čo najvyššej kvality obrázkov a čo najmenšej veľkosti súborov.

Medzinárodné testovacie laboratórium preskúmalo stovky výrobkov a testovalo ich podľa mnohých kritérií. Laboratórium zostavilo rebríček desiatich najlepších v kategórii kvalita/veľkosť súboru pre skenery v reakcii na zvýšený dopyt po produktoch, ktoré dokážu spĺňať obe tieto požiadavky.

Zabezpečenie vysokej kvality a čitateľnosti obrázkov, ako aj zmenšenia veľkosti súborov je v našich čoraz digitalizovanejších pracovných postupoch čoraz dôležitejšie. Zabezpečenie toho, aby softvér dokázal ľahko prečítať a presne interpretovať obrázky a text, sa stáva kľúčovou požiadavkou v mnohých sektoroch a odvetviach, ale je potrebné to dosiahnuť bez zaťaženia v podobe nákladov na úložný priestor spojených s veľkými súbormi.

Edward Bilson, technický riaditeľ laboratória DataMaster Lab, hovorí: „Kompresia veľkosti súborov na zmenšenie úložného priestoru zvyčajne znamená zhoršenie kvality obrazu. Je to falošná ekonomika, ktorú mnohí ľutujú, keď zistia, že ich súbory sú nepoužiteľné. Pri automatizácii rastúcich objemov našich dátových pracovných postupov bude ostrosť obrázkov a textu čoraz dôležitejšou a výzvou bude vyvážiť kvalitu a náklady na úložisko. Našťastie existujú riešenia, čo dokazuje náš zoznam desiatich najlepších.“

Marcel Divín, Branch Office Manager spoločnosti Epson Europe CZ & SK hovorí: „Kombinácia kvalitných skenov a efektívnej veľkosti súborov je niečo, čo spoločnosť Epson poskytuje už roky. Teší nás, že DataMaster rozpoznal tieto atribúty našich skenerov a hodnotu, ktorú ponúkajú firmám pri ich čoraz väčšom prechode na automatizáciu.“

Skenery Epson, ktoré sa nachádzajú v zozname desiatich najlepších v teste DataMaster Lab:

Epson DS-730N

Epson DS-780N

Epson DS-360W

Epson DS-32000 / DS-30000

Epson DS-790WN

Epson ES-C380W

Epson DS-C330

Ak si chcete zobraziť zoznam desiatich najlepších laboratória DataMaster, kliknite tu:

https://printer-benchmark.com/News/index.php?id=1439

Značky: