Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ŠKODA predstaví na bratislavskom autosalóne v exkluzívnej slovenskej premiére športovo ladený model ŠKODA Superb SportLine.

Výstavnú premiéru na slovenskom trhu zažije aj Fabia Combi v atraktívnom outdoorovom prevedení ScoutLine, ako aj nová nabrúsená Octavia RS s pohonom všetkých kolies. Novinkou bude špeciálny stánok s prezentáciou E-shopu značky a nebude chýbať ani zaujímavý program vrátane autogramiády slovenskej hokejovej reprezentácie. Expozíciu ŠKODA AUTO nájdu fanúšikovia značky v hale B.0 na výstavisku Incheba Expo Bratislava od 19. apríla (novinársky deň) do 24. apríla 2016.

„Pre fanúšikov značky ŠKODA sme pripravili naozaj skvelú expozíciu, bude sa na čo pozerať. Nadšencov športového dizajnu nadchne nový Superb v prevedení SportLine, ktorý zažije slovenskú premiéru a bude ťahákom nášho stánku. Srdečne k nám pozývam priaznivcov motorizmu aj s celou rodinou. Príďte si sadnúť za volant automobilov, na ktorých jazdia naši najlepší športovci a stretnite osobne aj našich hokejových reprezentantov,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

skoda-superb-sportline_web2016_3_nowat

ŠKODA Superb SportLine nadchne športovými dizajnovými prvkami v exteriéri aj v interiéri a bohatou výbavou. Najdôležitejším identifikačným znakom sú čierne 18 alebo 19-palcové kolesá z ľahkých zliatin, vyšší stupeň tónovania bočných skiel od stĺpika B dozadu a skla piatych dverí a o 15 mm znížený športový podvozok. V interiéri ponúka prevedenie SportLine okrem iného aj navigačný systém Columbus, Sound System CANTON, kožou obšitý trojramenný športový volant a kožou obšitú hlavicu radiacej páky, športové sedadlá s exkluzívnym čalúnením, pedále v hliníkovom prevedení a ozdobné lišty v karbónovom dekore.

Na výstavisku Incheba Expo Bratislava v hale B.0 nájdu fanúšikovia značky v expozícii ŠKODA AUTO aj modely: Citigo, Fabia Joy+, Fabia Combi ScoutLine, Rapid Spaceback ScoutLine, Rapid Monte Carlo, Octavia Combi, Octavia RS 4×4, Octavia Combi Scout, Yeti Outdoor a Superb Combi L&K.

Autosalón u všetkých predajcov ŠKODA

ŠKODA pripravila pre záujemcov o kúpu nového automobilu aj špeciálny autosalónový bonus 300 eur na modely ŠKODA Citigo, Fabia, Rapid, Yeti či Octavia. Ponuku, vrátane najlepšieho financovania na jednotku s mesačnou splátkou len 1 % z ceny automobilu, môžu fanúšikovia značky využiť do 24. apríla na autosalóne v Bratislave, ako aj u všetkých predajcov ŠKODA na Slovensku.