Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

GAMO Cloud – prvé úplne virtualizované Cloud Computing riešenie už aj na Slovensku. GAMO Cloud predstavuje progresívne riešenie poskytovania IaaS (Infrastructure as a Service) služieb – verejný cloud.

Riešenie je ako prvé na Slovensku vybudované na najmodernejších nástrojoch spoločnosti VMware, ktoré umožnili vytvoriť plne virtualizované riešenie, vrátane virtualizácie sietí technológiou VMware NSX a virtualizácie diskových polí prostredníctvom VMware VSAN. Zákazníkom ponúkame koncept, ktorý prekonáva fyzické bariéry IT riešení aj v oblasti networkingu a storage.

Prevádzka IT infraštruktúry v cloude sa postupne stáva bežnou záležitosťou. Pre mnohých zákazníkov však „presun serverovne“ do cloudu vyvoláva pochybnosti o úrovni dostupnosti služieb a bezpečnosti údajov. Moderné technológie a architektúra GAMO Cloud umožňujú garantovať jednu z najvyšších úrovní dostupnosti a bezpečnosti cloudových služieb. Výraznú rolu pritom zohráva aj výber dátového centra. GAMO sa rozhodlo svoje riešenie umiestniť do nezávislého dátového centra spĺňajúceho štandardy TIER III a umožňujúceho pripojenie cez viac ako 30 národných a nadnárodných poskytovateľov internetu. GAMO Cloud taktiež spĺňa požiadavky certifikácie informačnej bezpečnosti podľa normy ISO 27001.

Inovatívne riešenie je výsledkom expertíz a získaných skúseností. „25 rokov existencie spoločnosti GAMO, ktoré oslávime tento rok, nás naučilo, že len skúsený partner pozná požiadavky svojich zákazníkov a dokáže ich splniť. Preto aj v riešení GAMO Cloud preferujeme individuálny prístup a dlhodobú spokojnosť našich zákazníkov“, uviedol Ivan Luby, technický riaditeľ GAMO.

Úroveň a flexibilitu riešenia GAMO Cloud si môžete vyskúšať prostredníctvom bezplatnej testovacej prevádzky, ktorá je k dispozícii záujemcom v rozsahu 14 dní.

Viac informácií o GAMO Cloud nájdete na www.gamocloud.sk

Značky: