V minulých dieloch nášho cestopisného seriálu spojeného s výstavou Computex 2015 sme cestovali do Tokia, pozreli sme si jeho historickú i modernú časť. Nastal čas nášho odletu do miesta skutočného konania výstavy Computex, ktorým je Taipei na Taiwane.

Úplne najlacnejšia cesta, ako sa dostať z mesta na letisko je autobus. Ten chodí v 20 minútových intervaloch, je čistý, presný a má na palube Wi-Fi. Cesta trvá 75 minút. Vlak urobí túto vzdialenosť za 40 minút, ale je tri krát taký drahý.

Šofér autobusu mal biele rukavičky a bezpečne nás priviezol na letisko

Leteli sme tajwanskou leteckou spoločnosťou EVA Air. Na to, že je to skôr malá spoločnosť boli služby v ekonomickej triede nadštandardné.

Pristáli sme šťastne, na letisku nás čakal šofér a priviezol na hotel. Vyzerá, že pripojenie na Wi-Fi je v hoteli dobré a tak budeme môcť sprostredkovať všetko dianie okolo výstavy Computex.

O 10 hodine miestneho času začína pre novinárov výstava Computex úvodnou tlačovou konferenciou a poobede sa pozrieme na tlačovku firmy ASUS. Na to sa tešíme najviac, veríme, že tu bude veľa noviniek a budeme vám môcť priniesť  správy priamo z miesta konania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.