Slovan Bratislava sa prvýkrát predstaví v hlavnej fáze Ligy majstrov.

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa prvýkrát prebojoval do skupinovej fázy Ligy majstrov a jeho púť v hlavnej súťaži začína už dnes, 18. septembra 2024, na pôde škótskeho klubu Celtic Glasgow. Z pohľadu slovenského fanúšika futbalu ide o veľký futbalový sviatok, keďže Slovan sa stal iba štvrtým klubom zo Slovenska, ktorý sa dostal do hlavnej fázy Ligy majstrov v novodobej histórii. Naposledy sa z podobného úspechu tešila MŠK Žilina, ktorá účinkovala v prestížnej lige v sezóne 2010/2011.

Slovan Bratislava čaká v skupinovej fáze Ligy majstrov celkovo osem zápasov. Okrem dnešného úvodného zápasu v Glasgowe sa Belasí postupne stretnú na domácom či vonkajšom ihrisku s najlepšími európskymi futbalovými klubmi ako Manchester City, Dinamo Zahreb, Girona, AC Milano, Atlético Madrid, Stuttgart či Bayern Mníchov.

Kompletný rozpis zápasov Slovana Bratislava v skupinovej fáze Ligy majstrov:

Domáce zápasy Slovana na Tehelnom poli:

  • 1. 10. 2024, 18:45 – ŠK Slovan vs. Manchester City
  • 5. 11. 2024, 18:45 – ŠK Slovan vs. GNK Dinamo
  • 26. 11. 2024, 18:45 – ŠK Slovan vs. AC Milano
  • 21. 1. 2025, 21:00 – ŠK Slovan vs. VFB Stuttgart

Zápasy Slovana na trávnikoch súperov:

  • 18. 9. 2024, 21:00 – Celtic FC vs. ŠK Slovan
  • 22. 10. 2024, 21:00 – Girona vs. ŠK Slovan
  • 11. 12. 2024, 18:45 – Atlético Madrid vs. ŠK Slovan
  • 29. 1. 2025, 21:00 – Bayern vs. ŠK Slovan
ŠK Slovan Bratislava v Lige majstrovZdroj: Telekom
ŠK Slovan Bratislava v Lige majstrov

Ako sledovať zápasy Slovana naživo

Všetky zápasy Ligy majstrov odvysielajú slovenskému divákovi iba dve streamovacie platformy. Jednou z nich je Magio TV (Slovak Telekom), ktorá ponúkne všetky zápasy v HD kvalite a bez sekania obrazu.

Všetky zápasy Ligy majstrov budú postupne  vysielané na TV kanáloch Nova Sport 3, Nova Sport 4,  Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Kompletná ponuka športových kanálov Nova Sport 3 až 6 je dostupná vo variantoch Magio TV cez internet XL a Magio TV cez satelit XL. Noví zákazníci si môžu vyskúšať sledovanie televízie cez internet na 7 dní bezplatne.

Magio TV cez internet môžete sledovať na smart televízoroch Samsung (OS Tizen od roku výroby 2017 a novší), LG (webOS 3.5 a novší), na televízoroch a set-top boxoch so systémom Android TV 7 a novším a tiež aj na Apple TV s tvOS 16 a novším. Služba je dostupná aj cez webový prehliadač v počítači a na smartfónoch a tabletoch so systémom Android a iOS.

Zákazníci, ktorí využívajú službu Magio TV na pevnej sieti (IPTV), môžu prejsť na novú platformu Magio TV cez internet, ktorá ponúka širší počet televíznych kanálov a najširší a najkvalitnejší športový balík na trhu.

Telekom tiež ponúka aj možnosť aktivácie špeciálneho športového balíčka Šport Premium na báze predplatného s unikátnym obsahom. Ten na 27 TV kanáloch prináša denne to najlepšie zo sveta športu, ako je Liga majstrov UEFA, Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Liga národov UEFA, Európska liga, Európska konferenčná liga, Formula 1, NFL, NHL, NBA, MotoGP, UFC, MMA, ATP, Svetový pohár FIS a Tipos Extraliga.

Balíček Šport Premium je možné aktivovať cez internet takmer okamžite a využívať ho 7 dní bezplatne.

ŠK Slovan Bratislava v Lige majstrovZdroj: Telekom
Magio TV ponúkne všetky zápasy v Lige majstrov

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit