Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hotel Slaven využíva riešenie, ktoré košická firma vyvinula v spolupráci s Technickou univerzitou v Košiciach. Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ.

Antik Telecom dodal riešenie televíznych služieb Antik IPTV Hospitality System pre plážový komplex Hotel Slaven v chorvátskom prímorskom meste Crikvenica. Dodávka prebehla v rekordnom čase, len štyri týždne od objednávky. Samotná inštalácia riešenia trvala necelých päť dní. Podobné riešenie spoločnosť prevádzkuje aj v Malajzii, Indonézii a v krajinách Perzského zálivu.

Hotel1_nowat
Referencia Adriatic Hotel Resort Hotel Slaven pre naše IPTV riešenie nás teší o to viac, že Chorvátsko je obľúbenou dovolenkovou destináciou Slovákov. Aj počas dovolenky sa teda môžu stretnúť s kúskom svojej domoviny,“ uvádza manažér Antiku pre rozvoj biznisu Peter Blaas. Antik IPTV Hospitality System je komplexné riešenie služieb pre hotelového hosťa. Okrem TV kanálov zahŕňa sadu interaktívnych služieb, ako je objednávanie jedla a nápojov na izbu (room service), správy z recepcie, videopožičovňa, informácie o turistických pamätihodnostiach v okolí či budenie po telefóne (wake-up call).
Po technickej stránke dodávka pre Hotel Slaven zahŕňala satelitné a terestriálne prijímače, serverový softvér pre Hospitality IPTV, ako aj 55 set-top boxov na jednotlivé hotelové izby.

Hotel2_nowat
Streamingové služby vyvinul Antik v spolupráci s tímom výskumníkov z Technickej univerzity v Košiciach. Výskum v tejto oblasti sa realizoval vďaka podpore operačného programu Výskum a vývoj pre projekt: Kompetenčné centrum znalostných technológií pre inovácie produkčných systémov v priemysle a službách, spolufinancovaný zo zdrojov Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

 

Značky: