Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Deloitte spustil prihlasovanie do programu Technology Fast 50 CE.

 Deloitte každoročne vyhlasuje súťaž pre rýchlorastúce spoločnosti v technologickom sektore. Súťaž je určená vznikajúcim, ale aj etablovaným technologickým spoločnostiam zo stredoeurópskeho regiónu. Prihlasovanie do aktuálneho 21. ročníka programu Deloitte Technology Fast 50 Central Europe je spustené.

Najzaujímavejšie, najrýchlejšie rastúce či prinášajúce najviac inovácií. To sú len niektoré z vlastností, ktoré by mali mať technologické spoločnosti zaradené do rebríčka Deloitte Technology Fast 50. Ten poskytuje technologickým spoločnostiam platformu a umožňuje im lepšie uspieť a vyniknúť v náročnej konkurencii technologického priemyslu.

„Každý rok sa zamýšľam nad tým, čo všetko musia reprezentovať spoločnosti zaradené do Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Rozhodne je to odhodlanie a energia, silné vedenie schopné inšpirovať, vízia, technické znalosti, cit pre trhové príležitosti a podnikateľský talent a samozrejme schopnosť budovať tímy s pozitívnou pracovnou kultúrou a ambíciou uspieť,“ povedala Ivana Lorencovičová, vedúca partnerka Deloitte na Slovensku.

50 najúspešnejších technologických spoločností bude v rebríčku zoradených na základe ich percentuálneho rastu výnosov za posledné štyri roky. Súťaž má dve hlavné kategórie.

Prvá, Fast 50, je určená pre existujúce a ekonomicky etablované spoločnosti, kým druhá, Rising Stars, je vytvorená pre mladé a začínajúce spoločnosti.

Osobitná kategória, Impact Stars, hľadá výnimočné spoločnosti, ktorých pôsobenie na trhu má pozitívny vplyv na spoločnosť, podnikateľské prostredie, rôznorodosť, životné prostredie alebo na oblasť inovácií.

Všetky spoločnosti zaradené do súťaže, teda nielen 50 úspešných uchádzačov, sa zároveň uchádzajú o miesto v rebríčku Deloitte EMEA Technology Fast 500, ktorý združuje technologických lídrov z Európy, Blízkeho východu a z Afriky. Spoločnosti z tohto prestížneho rebríčka sa tešia mediálnej pozornosti nielen na lokálnej úrovni ale v celom regióne EMEA.

Online prihlášky a súťažné kritériá nájdete na webovej stránke www.deloitte.com/cefast50. Oprávnení uchádzači budú automaticky prihlásení aj do súťaže Deloitte EMEA Technology Fast 500.

Uchádzači môžu posielať prihlášky do 14. augusta 2020. Výsledky klasifikácie budú známe 19. novembra 2020.

Víťazov predošlých ročníkov nájdete na webovej stránke www.deloitte.com/cefast50.

Značky: