Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prihlasovanie do 21. ročníka súťaže Deloitte Technology Fast 50 Central Europe sa 31. augusta končí. Spoločnosti, ktoré budú zaradené do súťaže získajú širokú nadnárodnú mediálnu pozornosť. V minulom ročníku uspelo hneď päť slovenských subjektov. 

Tento ročník súťaže má dve hlavné kategórie. Prvá, Fast 50, je učená pre ekonomicky etablované spoločnosti, tá druhá, Rising Stars, sa zameriava na mladé a začínajúce subjekty. Osobitná kategória, Impact Stars, hľadá spoločnosti s pozitívnym vplyvom na spoločnosť, podnikateľské prostredie, rôznorodosť, životné prostredie alebo na oblasť inovácií.

„Rýchly rast je pre každého začínajúceho, no aj etablovaného podnikateľa v technologickom sektore potvrdením správnosti jeho nápadu či vízie. Dlhodobý úspech a udržanie rastu si však vyžadujú znalosti z rôznych oblastí, správnu prezentáciu na nových trhoch a taktiež spoľahlivých partnerov,“ zhrnula Ivana Lorencovičová, vedúca partnerka Deloitte na Slovensku.

Platforma Deloitte Technology Fast 50 CE pomáha schopným technologickým spoločnostiam prezentovať svoje podnikateľské aktivity odbornej verejnosti. Všetci účastníci, ktorí sú úspešne zaradení do súťaže, sa zároveň automaticky uchádzajú o miesto v rebríčku Deloitte EMEA Technology Fast 500, ktorí združuje technologických lídrov z Európy, Blízkeho východu a z Afriky.

Online prihlášky a súťažné kritériá nájdete na webovej stránke https://www2.deloitte.com/ce/en/pages/about-deloitte/topics/technology-fast-50.html. Uchádzači môžu posielať prihlášky do 31. augusta 2020. Výsledky súťaže budú známe 19. novembra 2020.

Víťazov predošlých ročníkov nájdete na webovej stránke https://www2.deloitte.com/ce/en/pages/about-deloitte/topics/technology-fast-50.html.

Značky: