Slovnaft BAjk prináša dve novinky. Rozširuje ponuku o nový kreditný program pre príležitostných cyklistov a znižuje depozit pri dennom programe.

Kreditný program funguje jednoducho. Kúpite si ho za 12 eurá cez stránku slovnaftbajk.sk alebo mobilnú aplikáciu, ktorú si môže stiahnuť na Google Play alebo v App Store. Táto suma predstavuje kredit, ktorý je možné využívať bez časového obmedzenia. Každá jazda je spoplatnená a jej cena sa odpočítava z 12-eurového kreditu. Prvá hodina jazdy stojí 60 centov a každá ďalšia začatá hodina 1,2 eura. Nemusíte tak myslieť na exspiráciu svojho programu, je platný až do jeho minutia. Bratislavský bikesharing týmto konečne reaguje na dopyt verejnosti po programe, ktorý je možné využiť jednorazovo, bez blokovania depozitu za požičanie bicykla.

Je evidentné, že na niečo takéto používatelia čakali, doteraz voči minulosti totiž nebol k dispozícii jednoduchý program na požičanie bicykla v Bratislave pre niekoho, kto ho potrebuje len občas na dopravu v rámci Bratislavy namiesto hromadnej dopravy. Uvidíme, ako sa ponuka programov na požičanie zmení potom, ako svoje služby spustia ďalšie firmy – najpravdepodobnejší je ANTIK, ktorý zatiaľ úspešne funguje na východnom Slovensku.

Na základe podnetov používateľov sa tiež znížil depozit za denný program určený turistom. Okrem samotnej ceny programu 6 eur bolo totiž doteraz potrebné počítať aj so zablokovaním depozitu za požičanie bicykla v hodnote 70 eur. Aktuálna suma depozitu klesla na 30 eur.

Značky: