Nová značka na slovenskom trhu Audictus, ktorá sa špecializuje na produkty audio techniky, predstavuje ďalšiu novinku z produktovej rady slúchadiel. Audictus Achiever sú uzavreté slúchadlá s mnohými funkciami, kvalitným zvukom a predovšetkým priaznivým pomerom cena-výkon.

Ešte vyššie

Potrpíš si na najvyššiu kvalitu hudby a prehrávaných tónov? Je čas podniesť latku ešte vyššie. Slúchadlá Audictus Achiever vďaka kvalitným dynamickým meničom s priemerom 40 mm prehrávajú celý rozsah tónov s extrémnou dôkladnosťou, čo ti umožní ponoriť sa do obľúbenej skladby a vychutnať si ju ako ešte nikdy pred tým. Mäkké polstrovanie náušníkov efektívne tlmí vonkajšie šumy, čo poskytuje kvalitný zvuk bez rušenie nech ste kdekoľvek.

odlné v každých podmienkach

Náhlavné slúchadlá Achiever ponúkajú celý rad vlastností, ktoré zvyšujú pohodlie počas používania a robia z nich nepostrádateľného partnera nielen pri bežnom nosení, ale aj na cestách. Slúchadlá sú vybavené mäkkým polstrovaním náušníkov a hlavového mostu, čo je zárukou pohodlia aj počas niekoľkohodinového používania.

Sklápacia konštrukcia a praktické puzdro

Navyše slúchadlá sú vybavené sklápacou konštrukciou s nízkou hmotnosťou, ako aj odnímateľným káblom, čo je veľmi praktická vlastnosť pri prenášaní a cestovaní. V balení nájdete praktické cestovné puzdro a textilné vrecko, ktoré chráni slúchadlá pred poškodením.

Konštrukcia slúchadiel tiež umožňuje natáčať mušle nezávisle od seba, vďaka čomu môžete pohodlne používať iba jedno slúchadlo, podobným spôsobom ako DJ pri práci.

Špecifikácia:

Komunikácia: Drôtová
Veľkosť meničov: 40 mm
Citlivosť slúchadiel: 102 dB
Frekvenčný rozsah: 20 – 22 000 Hz
Impedancia slúchadiel: 32 Ohm
Mikrofón: Áno (integrovaný na kábli)
Konektor: 1 × 3,5mm jack
Dĺžka kábla: 120 cm
Hmotnosť: 137 g
Ovládanie hlasitosti: Nie

Cena a dostupnosť

Slúchadlá Audictus Achiever sú dostupné prostredníctvom vybraných predajcov a internetových obchodov. Doporučená koncová cena je 46 EUR vrátane DPH.

Viac na: http://audictus.com/en/

Značky: