Exkluzívne v predajniach NAY.

Nothing ear 1 sú bezdrôtové TWS slúchadlá s aktívnym potlačením hluku, ktoré počas leta vzbudili pozornosť fanúšikov moderných technológií. A nie je to iba kvôli tomu, že spoločnosť Nothing založil Carl Pei, ktorý stal pri zrode značky OnePlus.

Nothing ear 1 ponúkajú výdrž až 34 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom. To umožňuje aj bezdrôtové nabíjanie. Doba prehrávania na jedno nabitie je 5 hodín a slúchadlá majú odolnosť voči vode a potu na úrovni IPX4.

Slúchadlá zaujmú aj netradičným dizajnom, ktorý kombinuje čierno-biele komponenty a transparentný povrch pre zvýraznenie technológie. Je možné ich spárovať so zariadeniami iOS a Android. Aplikácia umožňuje ovládanie funkcií, ako sú dotykové gestá, ANC a EQ. ANC má dve úrovne nastavenia. K dispozícii je tiež ambientný režim.

Hmotnosť slúchadiel je 4,7 g. Komora s objemom 0,34 cm3 má 11,6 mm dynamický menič. Nothing ear 1 podporuje pripojenie Bluetooth 5.2 s kodekmi SBC a AAC. Každé slúchadlo podporuje dotykové gestá na ovládanie režimov prehrávania a ANC.

Nothing ear 1 sú v predaji na Slovensku exkluzívne v predajniach NAY za cenu 99 eur.

Nothing ear (1)Zdroj: Nothing
Nothing ear (1)

Zdroj: Nothing ear

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit