Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Panasonic prichádza s ďalšími plne bezdrôtovými slúchadlami RZ-B100W. Slúchadlá True Wireless In-Ear za atraktívnu cenu ponúkajú kombináciu funkcií požadovaných pre každodenné používanie: výkonný zvuk Panasonic podporený extra dávkou basov, dlhý čas prehrávania a pohodlný dizajn, keď jedna veľkosť sadne všetkým.

Vďaka dotykovému a hlasovému ovládaniu slúchadiel môžu používatelia ľahko vyberať hudbu, telefonovať alebo používať funkcie smart asistenta. Minimalistické slúchadlá je možné na cestách pohodlne zabaliť do kompaktného nabíjacieho puzdra a rýchlo dobiť vďaka technológii Quick Charge.

Nezáleží na tom, či používateľ behá, cestuje mestom alebo relaxuje doma na gauči – slúchadlá Panasonic B100W budú vždy všestranným pomocníkom. Párovanie Bluetooth sa spustí vo chvíli, keď sú slúchadlá vybraté z nabíjacieho puzdra. Každé slúchadlo nadviaže vlastné spojenie so smart zariadením pre úplne synchrónnu reprodukciu zvuku v oboch ušiach. To používatelia ocenia nielen pri telefonovaní, ale aj pri počúvaní audiokníh. Funkcia Dual Connect tiež umožňuje spotrebiteľom používať slúchadlá do uší Panasonic samostatne. Používatelia môžu napríklad jedno slúchadlo dobíjať a zároveň mať nasadené druhé a napríklad počúvať hudbu. Slúchadlá B100W sú vybavené systémom XBS Extra Bass Systém, ktorý ponúka silný zvuk.

Ergonomický tvar slúchadiel B100 dokonale sadne do ucha, takže nosenie je bezpečné a zároveň pohodlné. Slúchadlá nemajú náušníky a vážia iba päť gramov. Vďaka tomu nič netlačí na zvukovod. Senzory na oboch slúchadlách umožňujú rýchle a jednoduché dotykové ovládanie. Pomocou nových bezdrôtových slúchadiel Panasonic True Wireless je možné ovládať jednotlivých virtuálnych asistentov. Môžete teda telefonovať, zisťovať predpoveď počasia a robiť mnoho ďalších vecí pomocou hlasového ovládania, aj keď máte telefón vo vrecku.

Po plnom nabití vydrží batéria slúchadiel štyri hodiny bezdrôtového počúvania hudby. Kompaktné nabíjacie puzdro do vrecka navyše skrýva dostatok energie na ďalších 12 hodín. To je viac než dosť na prechádzku v parku po dlhom dni v práci. Slúchadlá RZ-B100W nezastaví ani dážď, ani prach. RZ-B100W True Wireless In-Ear, najlacnejšie slúchadlá, ktoré kedy spoločnosť Panasonic vyrobila, sú odolné proti vode a prachu podľa normy IPX4.

Slúchadlá Panasonic RZ-B100W budú v predaji od júna 2021 za cenu 70 EUR. Milovníci hudby si môžu vybrať medzi bielou a čiernou verziou.

Značky: