Novinky, ktoré potešia a sú praktické.

TabZoo Monkey

Slúchadlá, ktoré majú extra veľa technológií, sú super. No keď kupujete niečo deťom, zaujímajú ich trochu iné vlastnosti. Musia totiž vyzerať tak, aby ich zaujal a to vo verzii Monkey rozhodne splnia.

Vyhotovením ide o klasiku na hlavu. Majú menšiu veľkosť, takže nebudú mať na hlave obrie slúchadlá, ktoré by im padali. Stále však v sebe ukrývajú 40 mm meniče. Navyše je tu funkcia obmedzenia maximálnej hlasitosti na 85 dB. Mušle ako aj spojovací most majú na sebe tematický plyšový poťah. Kábel sa dá od slúchadiel odpojiť. V prípade zlomenia ho dokážete nahradiť iným. Navyše má látkový poťah, aby sa nezamotával.

Cena: 19,99 EUR

Hama nabíjačka s Quick Charge 4+

Super rýchla nabíjačka pre moderné smartfóny. Podporuje technológiu Qualcomm Quick Charge 4.0, ktorá podporuje zatiaľ najrýchlejšie nabíjanie smartfónov.

Jej výhodou je to, že sa sama adaptuje na maximálny možný výkon podľa pripojeného zariadenia ho bude nabíjať. Je vhodná pre všetky smartfón na trhu a takisto aj tablety. Maximálny výkon je 27 W a primárne ju využijete so smartfónmi s USB-C konektorom. Takýto má totiž štandardný výstup.

Variant do automobilu stojí 29,90 EUR.

Cena: 33,90 EUR

Hama USB-C adaptér do vozidla

Nabíjanie vo vozidle môže byť rýchlou technológiou a to priamo cez adaptér s podporou Power Delivery. Výstupný port je klasický USB-A 5V / 2A na nabíjanie smartfónov a iných zariadení. Druhý port, USB-C, sa dá využiť na nabíjanie notebookov alebo iných zariadení vyžadujúcich vyšší príkon.

V prípade Power Delivery dosiahnete až 60 W. Vďaka tomu môžete nabíjať moderné notebooky s Windows alebo notebooky typu Apple MacBook. V prípade potreby ale poslúži aj na nabíjanie smartfónov a tabletov, nakoľko je tu automatické riadenie maximálnych hodnôt, ktoré je možné pri zapojenom zariadení použiť.

Cena: 41,90 EUR

Hama univerzálny diaľkový ovládač 6v1

Spása pre tých, čo majú doma multimediálnu obývačku. S týmto diaľkovým ovládačom môžete ovládať nielen TV alebo DVD prehrávač ale aj Hi-Fi vežu, či akékoľvek iné zariadenie podporou takéhoto spôsobu ovládania.

Ovládač už má uložené vysielacie kódy pre množstvo zariadení, pokojne ho ale naučíte ďalšie z aktuálneho ovládača, ktorý používate. Funkcia Macro umožní zapnúť alebo vypnúť dve zariadenia naraz.

Cena: 14,99 EUR

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.