Dizajn bez väčších zmien.

Sony čoskoro predstaví svoje prémiové Bluetooth slúchadlá WH-1000XM4. Tie sa v predstihu na krátku dobu objavili v ponuke obchodu Walmart aj s detailným popisom, takže máme základnú predstavu o tom, čo môžeme od nich očakávať. Na novinku upozornil portál TechRadar.

Slúchadlá Sony WH-1000XM4 budú mať prakticky totožný dizajn ako predchodca. Výrobca však spravil niekoľko užitočných zmien pod kapotou, takže slúchadlá budú podporovať súbežné pripojenie k dvom zariadeniam – môžete ich teda naraz používať so smartfónom aj notebookom. Nový model by mal ponúknuť všeobecne lepšiu konektivitu aj vďaka prechodu z Bluetooth 4.2 na Bluetooth 5. 

Sony do slúchadiel zabudovalo umelú inteligenciu, ktorá by mala v reálnom čase zvýšiť kvalitu zvukových súborov s vysokou kompresiou a priblížiť zážitok z počúvania čo najbližšie ku káblovým slúchadlám. Túto novinku ocenia predovšetkým nároční používatelia s citlivým sluchom. Inteligentnejšia by mala byť aj funkcia potláčania okolitého zvuku, ktorá dokáže rozoznať vaše obľúbené miesta.

Sony tiež vylepšilo kvalitu zvuku počas telefonovania a nebude chýbať ani rýchle nabíjanie cez USB-C. Oficiálny dátum uvedenia a cenu zatiaľ nepoznáme, Walmart uvádzal cenu 348 dolárov.

Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4, popis produktu v obchode Walmart. Zdroj: The Verge

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM3: Sú špičkou na trhu

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit