Dlhoočakávaný smartfón spoznáme už tento mesiac.

Správy o údajnom vlajkovom telefóne sa začali objavovať začiatkom marca tohto roka, pričom až teraz sme dostali oficiálne potvrdenie dátumu, kedy túto novinku spoznáme. Pripomíname, že spoločnosť HTC vlajkový telefón nepredstavila už 4 roky. Naposledy nás zaujala v roku 2018 modelom HTC U12+.

Portál GSMArena teraz informuje, že HTC sa pripravuje na uvedenie telefónu, ktorý by mohol oživiť vlajkovú sériu telefónov tohto tradičného výrobcu. Samotné HTC informuje o udalosti, ktorá sa bude konať už 28. júna. Na nej konečne spoznáme nový telefón, ktorý by sa mal špecializovať na AR a VR “s hlbokou integráciou do vlastnej open-source platformy HTC Viveverse”.

HTC Viverse smartfónZdroj: HTC
HTC Viverse smartfón

Aj na základe tejto integrácie môžeme predpokladať, že pôjde o skutočne výkonné, a teda aj vlajkové zariadenie. Pôvodné správy naznačovali, že tento telefón bude uvedený už v apríli tohto roka, pričom viaceré problémy zapríčinili jeho omeškanie.

Aj napriek tomu, že o pripravovanom smartfóne spoločnosti HTC nie sú známe žiadne ďalšie informácie, vieme, že bude mať integráciu s náhlavnou súpravou Vive Flow VR. Rovnako neboli odhalené ani informácie o cene.

Myslíme si však, že tá nebude príliš prívetivá. 

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.