Spoločnosť Honor predstavuje nové rozhranie OS Android 10 s poslednou verziou EMUI 10.0 (Magic UI 3.0).

Tá je dostupná pre smartfóny Honor 20, Honor 20 PRO, Honor View20 a Honor 9X. Nové rozhranie bude dostupné na všetkých zmienených mobilných zariadeniach od 11. 3. 2020.

Vylepšený dizajn podporuje lepšiu odozvu 

S novým rozhraním sa používatelia môžu tešiť na jednoduchšie a príjemnejšie ovládanie. Po potiahnutí nahor (swipe up) pre minimalizovanie otvorenej aplikácie sleduje animácia v novom rozhraní trajektóriu pre lepšiu vizuálnu odozvu a ešte prirodzenejší zážitok.

Inteligentná kancelária vďaka jednoduchšiemu zdieľaniu obrazoviek

Rozhranie Magic UI 3.0 je jedným z prvých krokov pre prepojovanie medzi rôznymi elektronickými zariadeniami v domácnosti. Ako je napr. interakcia notebooku s mobilnými telefónmi Honor View 20, Honor 20 a Honor 20 PRO. Zapnutím funkcie NFC a WIFI na mobilnom telefóne a spárovaním notebooku prostredníctvom Bluetooth alebo QR kódu jednoducho presuniete obrázky, fotky alebo súbory. Týmto spôsobom je taktiež možné prehrať aj hudbu.

Vysoký výkon a posilnenie bezpečnosti

Aktualizácia sľubuje konzistentnú výdrž naprieč celým rozhraním. Všetky mobilné zariadenia s aktualizáciou na Magic UI 3.0 majú vyvinuté vysoko dôveryhodné prostredie operačného systému. Pre zaistenie kybernetickej bezpečnosti a čo najlepší používateľský zážitok sa Honor rozhodol v roku 2020 naštartovať novú stratégiu softvérových vylepšení u mnohých produktov.

Zdroj: Honor

Prečítajte si aj:

Recenzia Honor 20 Pro: To najlepšie, čo si môžete od tejto značky kúpiť

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.