Zdá sa, že nový trend je už nezvratný.

Naznačuje, že viaceré aplikácie postupne prejdú na nový model predplatného. Pokým doteraz sme boli zvyknutí na to, že aj za prémiové verzie aplikácií sme platili jednorazové poplatky, tak tie sa teraz menia na novú formu predplatného. 

V niektorých prípadoch sme dokonca svedkami toho, že už zakúpené prémiové aplikácie sú nahradené ich novšími verziami, ktoré prechádzajú na formu mesačného predplatného. Na druhej strane toto smerovanie vývojárom nemôžeme vyčítať, pretože im zabezpečí pravidelný príjem namiesto toho, aby dúfali, že si niekto ich aplikáciu zakúpi „iba jedenkrát„.

Na novej forme predplatného teraz pracuje aj Snapchat, o čom informoval portál Phandroid. K celej záležitosti sa vyjadrila aj hovorkyňa spoločnosti Snap Liz Markman, ktorá potvrdila, že spoločnosť už začala s interným testovaním verzie Snapchat Plus, čiže novej predplatenej služby pre používateľov Snapchatu. 

SnapchatZdroj: 9to5mac
Snapchat

O novej verzii služby informoval aj Alessandro Paluzzi na svojom Twitter účte. V ňom zdieľal snímky obrazovky a ďalšie informácie týkajúce sa Snapchatu Plus. Zdá sa, že predplatitelia si budú môcť pripnúť jedného z priateľov ako „BFF č. 1“, zmeniť ikony na lepšie prispôsobenie, ako aj zobrazenie toho, kto si prezerá ich príbehy.

Okrem týchto základných informácií sa však dozvedáme aj ceny, za ktoré bude Snapchat Plus dostupný. Hoci bola zverejnená cena ročného predplatného vo výške 48,50 dolára, tak je celkom pravdepodobné, že je iba orientačná a časom sa môže zmeniť. 

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.