Spoločnosť Microsoft spustila nový Bing s umelou inteligenciou vo februári 2023 spolu s aktualizovanou verziou prehliadača Microsoft Edge.

Nový Bing používa GPT-4, najnovšiu iteráciu veľkého jazykového modelu (LLM) OpenAI Generative Pre-trained Transformer (GPT). Je to pokračovanie modelu GPT-3.5, ktorý používa ChatGPT. Táto významná aktualizácia ponúka používateľom nové spôsoby vyhľadávania. Vyhľadávači teraz môžu používať aj chatbota Bing AI od spoločnosti Microsoft, aby získali stručné odpovede generované umelou inteligenciou. Veľký výpredaj softvéru Godeal24 je v plnom prúde.

Aktualizujte svoj systém Windows, aby ste mohli využívať výhody Bing AI. Len za 11,69 € môžete získať Windows 11 Pro – najnovší operačný systém spoločnosti Microsoft. Ak náhodou potrebujete operačný systém, radšej sa poponáhľajte. Doživotný a bezpečný balík Office na výrobu je tiež len za 26,75 €. Mali by ste sa poponáhľať!

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „TW62“)

Obrovská zľava na operačný systém Windows: (kód kupónu “ TW50″)

Získajte Multi-klíče s priateľmi, kupujte viac a ušetrite viac! (kód kupónu “ TW50″)

62% off na balíky a viac MS Office (kód kupónu „TW62“)

>>> Získajte ďalší balík

Základné počítačové nástroje za najlepšiu cenu!

Ak potrebujete viac softvéru pre počítačové nástroje, Godeal24 vám tiež ponúka! Na Godeal24 si môžete zakúpiť napríklad nástroje a softvér na čistenie systému, kompresiu súborov, úpravu obrázkov, optimalizáciu systému, kancelársku produktivitu a antivírusovú ochranu.

Najobľúbenejší softvér v nástrojoch – Ashampoo:

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

Na Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí vďaka zľavneným licenciám Microsoft, hlavnému softvéru na zabezpečenie IT a ďalším počítačovým nástrojom. Získajte operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám zašle softvér priamo na váš e-mail do niekoľkých sekúnd po nákupe. Navyše, vďaka 98 % výbornému hodnoteniu na TrustPilot a nepretržitej odbornej technickej podpore si môžete byť istí kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú odbornú technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Ak máte problémy s platbou, chvíľu počkajte, obnovte stránku a zaplaťte znova cez Paypal alebo kreditnou kartou (viazané cez Paypal).

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: