Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kompaktný bezdrôtový reproduktor, ktorý ponúka úderné basy a výrazný zvuk. Odolný dizajn a viacúčelové pútko – užite si svoj reproduktor kdekoľvek. Batéria s dlhou výdržou zabezpečí, aby vaša párty nikdy neskončila.

 

Spoločnosť Sony dnes predstavuje SRS-XB13 – kompaktný a prenosný bezdrôtový reproduktor, ktorý šíri zvuk rovnomerne do okolia.

Pripravený na čokoľvek

S reproduktorom XB13 budete mať silný zvuk stále so sebou, kamkoľvek sa vydáte. Kompaktný reproduktor má odolný povrch a univerzálne pútko, ktoré možno zavesiť kamkoľvek, či už na batoh alebo na zápästie. Dokonca aj na slnečník, keď si užívate slnko. Reproduktor môžete zavesiť hore nohami z vyššieho miesta a vytvoriť vodopád hudby, ktorej rytmus vás pohltí. Vďaka malým rozmerom si XB13 môžete vziať kamkoľvek a stále si môžete užívať svoje obľúbené melódie.

 Malý reproduktor, veľký zvuk

Nenechajte sa oklamať kompaktnou veľkosťou modelu XB13. S technológiou EXTRA BASS a procesorom Sound Diffusion ponúka tento malý reproduktor veľa úderných basov. Vďaka technológii EXTRA BASSTM si môžete vychutnať silný zvuk. Pasívny žiarič totiž v spolupráci so širokopásmovým reproduktorom vylepšuje tóny nízkych frekvencií a dodáva basom hutnosť aj pri jeho kompaktnej veľkosti. Procesor Sound Diffusion šíri vďaka technológii DSP zvuk v akomkoľvek priestore.

Ak chcete dosiahnuť ešte veľkolepejší zvuk, pripojte bezdrôtovo dva reproduktory XB13. Získate tak stereofónny zvuk, ktorý sa ponesie ešte ďalej[1].

Impozantná výdrž

XB13 je odolný reproduktor, takže je dokonalým spoločníkom na každé dobrodružstvo. Reproduktor je vodotesný a prachotesný, takže si vďaka certifikácii IP67[2] môžete užiť hudbu pri bazéne, v parku alebo na dlhej túre. Disponuje výdržou batérie až 16 hodín[3] a indikátor batérie vám v telefóne ukáže, koľko energie ešte zostáva. To znamená, že si môžete užívať, bez toho aby ste sa museli stresovať tým, že vám nečakane dôjde batéria.

Bezproblémové pripojenie

Potrebujete si zavolať? XB13 je pripravený. Či už ste doma alebo na cestách, vstavaný mikrofón vám umožní vychutnať si handsfree volanie cez reproduktor.

Model XB13 je vybavený najnovšou technológiou Bluetooth®, ktorá eliminuje potrebu káblového pripojenia a zložitého nastavovania, takže si môžete hudbu užívať ihneď. XB13 je vybavený technológiou Google Fast Pair, takže ho môžete v priebehu niekoľkých sekúnd pripojiť ku kompatibilnému smartfónu alebo tabletu so systémom AndroidTM. Jednoducho zapnete reproduktor a smartfón vo vašom okolí vás vyzve k pripojeniu, vy si tak môžete začať užívať hudbu počas niekoľkých sekúnd.

XB13 je vybavený nabíjaním USB Type-C a dodáva sa v 6 farbách, a to čiernej, tmavo modrej, svetlo šedo béžovej, korálovo červenej, svetlo modrej a citrónovo žltej.

Cena modelu SRS-XB13 bude približne 55 EUR a v predaji bude od apríla 2021.

[1] Kompatibilné sú len bezdrôtové reproduktory SRS-XB13.

[2]  Jednotka s bezpečne pripevneným krytom má krytie proti vode IPX7*1 podľa „Stupňa ochrany proti ponoreniu do vody“ normy IEC60529 „Hodnotenie ochrany proti vniknutiu (IP kód)“, a krytie proti vode IP6X*2, ako je špecifikované v „Stupňoch ochrany proti cudzím predmetom“.

[3] Ak je použitý reproduktor a úroveň hlasitosti je nastavená na 26. Môže sa líšiť v závislosti na teplote alebo podmienkach použitia.

Značky: