Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Kompaktné skutočne bezdrôtové slúchadlá WF-C500 prinášajú kombináciu vysoko kvalitného zvuku s jedinečnou možnosťou individuálneho nastavenia zvuku, jednoduchým používaním, dlhou výdržou batérie a odolnosťou proti vode pre pôžitok z hudby na cestách, pri športe alebo za zlého počasia.
  • Nechajte sa pohltiť basmi ako v klube, vďaka bezdrôtovým slúchadlám cez hlavu WH-XB910N s technológiou EXTRA BASS™, vylepšeným potlačením okolitého hluku, krištáľovo čistou kvalitou hovorov a možnosťou pripojenia k viacerým zariadeniam naraz. To všetko zaručí skvelé počúvanie a celodenný komfort pri používaní.

Spoločnosť Sony predstavuje dvoje nové bezdrôtové slúchadlá – WF-C500 a WH-XB910N – ktoré vám otvárajú ešte jednoduchšiu cestu na počúvanie hudby tak, ako to máte najradšej.

Najnovšie skutočne bezdrôtové slúchadlá Sony WF-C500 predstavujú ideálnu voľbu, ak si chcete vychutnať svoju obľúbenú hudbu v ešte lepšej kvalite. Vďaka jedinečným možnostiam prispôsobenia zvuku, kompaktnému dizajnu, ľahkému párovaniu cez Bluetooth®, dlhej výdrži batérie a vodeodolnému prevedeniu teraz môžete počúvať hudbu, nech už sa vydáte kamkoľvek.

Slúchadlá cez hlavu WH-XB910N ponúkajú oproti svojmu predchodcovi WH-XB900 vylepšenú funkciu odstránenia okolitého hluku a vynikajúce basy ako z klubu. Dokážu vás preniesť na miesta, kam radi chodíte za hudbou bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie domova.

WF-C500 – Kompaktné rozmery, nekompromisný zvuk

Skutočne bezdrôtové slúchadlá WF-C500 majú kompaktný dizajn, takže pohodlne pasujú do ucha. Nenechajte sa však zmiasť ich veľkosťou. Slúchadlá WF-C500 poskytujú vysoko kvalitný zvuk vďaka technológii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), ktorá obnovuje kompresiou stratené vysoké a nízke tóny prehrávanej skladby a vytvárajú lepší zážitok z počúvania.

Či už počúvate elektrizujúci pop alebo rap s dunivými basmi, zvuk slúchadiel WF-C500 si môžete prispôsobiť pomocou ekvalizéra v aplikácii „Sony | Headphones Connect“. Vyberať si môžete z rôznych nastavení, čím si kvalitu zvuku dokážete upraviť podľa aktuálne počúvaného hudobného žánru, alebo si dokonca vytvoriť a uložiť vlastné nastavenie.

Pohodlie je základ

Slúchadlá WF-C500 sú navrhnuté tak, aby boli malé, ľahké a aby bezpečne a pohodlne sedeli v ušiach. Sú preto ideálnym spoločníkom, nech už sa vydáte kamkoľvek. Vďaka ich zaoblenému tvaru sa príjemne nosia a vy sa môžete sústrediť na to, čo je dôležité – na hudbu. Nový ergonomický dizajn povrchu slúchadiel napomáha ich stabilnejšiemu uchyteniu.

Kompaktné a štýlové puzdro

Oblé nabíjacie puzdro slúchadiel WF-C500 je malé a ľahko sa prenáša vo vrecku alebo taške. Vy si tak môžete slúchadlá vziať kamkoľvek so sebou. Jeho priesvitné viečko s úpravou pripomínajúcou matné sklo dodáva puzdru štýlový, luxusný vzhľad[1].

Vychutnajte si pohodové bezproblémové počúvanie

Slúchadlá WF-C500 boli špeciálne navrhnuté pre pohodlné každodenné počúvanie. Tlačidlá na jednoduché ovládanie umožňujú nielen prehrávanie, zastavenie alebo preskakovanie skladieb a nastavenie hlasitosti – ponúkajú aj jednoduchý prístup k preferovanému hlasovému asistentovi, Google Assistant alebo Siri, prostredníctvom ktorého môžete uskutočňovať a prijímať hands-free hovory.

Jedným kliknutím sa môžete pripojiť k preferovanému hlasovému asistentovi a nechať sa od neho navigovať, prehrávať hudbu a posielať správy[2]. Telefónne konverzácie navyše môžu plynule prebiehať prostredníctvom hands-free volania, ktoré je teraz zreteľnejšie ako kedykoľvek predtým vďaka zabudovaným kvalitným mikrofónom.

Skvele sa hodia na cesty

Batéria slúchadiel vám zabezpečí až 10 hodín užívania a praktické nabíjacie puzdro dobije slúchadlá na ďalších 10 hodín tak, že si môžete užívať až 20 hodín počúvania. Slúchadlá WF-C500 sú ideálne na počúvanie na cestách a ak sa ponáhľate, môžete ľahko predĺžiť výdrž batérie pomocou 10-minutového rýchleho nabíjania, ktoré vám zabezpečí až hodinu prehrávania navyše[3]


[1] Nabíjacie puzdro nie je vodeodolné.

[2] Funkcia hlasového asistenta je kompatibilná s chytrými telefónmi Android (aplikácia Google) alebo iPhone (Siri). Vyžaduje pripojenie Bluetooth®. Google a Android sú ochranné známky spoločnosti Google LLC. iPhone a Siri sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc. registrované v USA a ďalších krajinách.

[3] Výdrž batérie je až 20 hodín s nabíjacím puzdrom, ak je aktivovaná funkcia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) a ekvalizér vypnutý.  

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.