Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Creative predstavuje prémiovú zvukovú kartu Sound Blaster AE-7

Spoločnosť Creative Technology Ltd nadväzuje na svoje audio dedičstvo a predstavuje jednu zo svojich najmodernejších PCI-e zvukových kariet, Sound Blaster AE-7. Sound Blaster AE-7 je vyrobená z vysokokvalitných komponentov a vybavená najnovšími technológiami spoločnosti. Zvuková karta znamená nový štandard v tejto triede ponúkajúci dokonalý zážitok z počítačovej zábavy.

Sound Blaster: 30 rokov revolučného zvuku

V roku 1989 sa na trhu objavila značka Sound Blaster, ktorá navždy zmenila počítačový zvuk. Odvtedy sa z nej predalo viac ako 400 miliónov ks a pojem Sound Blaster sa stal synonymom slova „zvuková karta“ a toho najlepšieho zvuku. S 30 ročnými skúsenosťami v oblasti audio inovácií, Sound Blaster naďalej pokračuje v rozvoji technológií digitálneho spracovania zvuku.

„Filozofia Sound Blaster je jednoduchá, ale náročná. S každým novým produktom si kladieme za cieľ posunúť hranice v štyroch kľúčových oblastiach: technológia, výkon, funkcia a platforma. Na naše 30. výročie chceme vylepšiť zážitok so Sound Blaster viac ako kedykoľvek predtým. Séria AE, ktorá predstavuje náš najväčší krok v inovácii zvukových kariet PCI-e, je len začiatkom. Onedlho predstavíme náš najnovší prírastok do X série multikanálových externých zvukových kariet. Bude to prvý Sound Blaster produkt s technológiou Super X-Fi. V ďalšom štvrťroku predstavíme naše najnovšie produkty pod hlavičkou „G“ reprezentujúc herné zvukové karty s lepšou kompatibilitou a jednoduchším používaním ako predtým. V skratke, Sound Blaster prináša skvelý zvuk a nikdy ho neprestane zlepšovať,“ povedal Sim Wong Hoo, CEO spoločnosti Creative.

Sound Blaster AE-7:

Sound Blaster AE-7 je veľmi výkonná zvuková karta, ktorá je vybavená vysoko výkonným ESS SABRE 9018 DAC, ktorá sa môže pochváliť až 127 dB DNR s 32-bitovým 384 kHz a prehrávaním DSD64. Čistota zvuku je spojená s THD 0,0001%, čo predstavuje upgrade oproti svojmu predchodcovi Sound BlasterX AE-5 a tiež konkurencii.

Sound Blaster AE-7

Vlastnosti Sound Blaster AE-7

  • Najlepšie spracovanie

Vychutnajte si celé spektrum zvukových prispôsobení Sound Blaster a vylepšené audio s priestorovou virtualizáciou 5.1 a 7.1 spolu s kódovaním Dolby Digital Live a DTS Connect.

  • Ocenené zosilnenie slúchadiel

Na mieru navrhnutý slúchadlový zosilňovač Xamp zosilňuje každý audio kanál samostatne čím vytvára vernejší zvuk v autentickom, nezmenenom bezstratovom modeli.

  • Úplne nový modul ovládania zvuku (ACM)

Zvuková karta disponuje funkciou ACM vytvorenou s ohľadom na užívateľskú prívetivosť

  • Nové a zjednodušené softvérové ​​rozhranie

Novo navrhnutý softvér Sound Blaster Command vylepšuje užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré poháňa Creative Sound Blaster Acoustic Engine vďaka viacerým prispôsobeniam ovládania zvuku a menej kliknutiam

Promo pre používateľov Sound Blaster

Ako poďakovanie za podporu počas posledných 30 rokov ponúka Creative svojim fanúšikom exkluzívne promo s atraktívnou 15% zľavou na najnovšie produkty Sound Blaster. Táto promo akcia bude platná pre všetky pripravované produkty Sound Blaster predstavené do konca roka. Ďalšie informácie nájdete na adrese creative.com/upgrade

Cena a dostupnosť

Sound Blaster AE-7 sa bude predávať za 229,99 Eur u vybraných predajcov.

Pre viac informácií navštívte https://cs.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-ae-7

Značky: