Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Sound Blaster JAM V2, najnovších slúchadiel priateľských k vašej peňaženke, ktoré sú určené pre všestranný zvukový zážitok a zábavu. Sound Blaster JAM V2, ktoré sú ľahké ako pierko a majú vysoko kvalitné neodymové meniče ako jeho predchodca, sú vybavené Bluetoothom 5.0, predĺženou výdržou batérie až 22 hodín a pokročilými zvukovými kodekmi (aptX HD a aptX s nízkou latenciou), aby používateľom ponúkli optimálny zážitok z bezdrôtového počúvania bez oneskorenia.

Sound Blaster JAM V2, založené na viac ako 30 ročných skúsenostiach spracovania zvuku, poskytujú bohatý a jasný zvuk, ktorý je ideálny na užitie si hudby, filmov a hier. Navyše, viacbodová pripojiteľnosť umožňuje používateľom bezproblémové pripojenie a prepínanie medzi dvoma rôznymi zariadeniami Bluetooth súčasne. Teraz môžu používatelia počúvať hudbu na svojom notebooku a pozastaviť slúchadlá tak, aby odpovedali na telefónny hovor bez toho, aby museli prehadzovať spojenia.

Sound Blaster JAM V2, ktoré sú vybavené duálnymi mikrofónmi a technológiou potlačenia šumu Qualcomm cVc 8.0, ponúkajú tiež vylepšenú kvalitu hovoru, pretože zosilňujú hlas a potláčajú hluk pozadia, aby poskytovali krištáľovo čistú komunikáciu kedykoľvek a kdekoľvek.

Sound Blaster JAM V2 sa dodávajú aj s najnovšou sadou SmartComms, vrátane VoiceDetect, ktorý automaticky vypína a zapína mikrofón používateľa na základe detekcie hlasu, a obojsmernej funkcie NoiseClean, ktorá umožňuje používateľom počuť a ​​byť zreteľne počutý počas online hovorov. Všetky tieto funkcie sú pohodlne prístupné prostredníctvom úplne novej aplikácie Creative v káblovom režime. Jedná sa o najnovšiu softvérovú platformu s integrovaným používateľským rozhraním pre rôzne produkty, ktorá je teraz k dispozícii pre Windows 10.

Vďaka ľahkému vyhotoveniu, skvelému zvuku a vylepšenej kvalite hovorov ponúkajú Sound Blaster JAM V2 vyšší výkon za menej peňazí, čo z nich robí ideálne slúchadlá, s ktorými môžete pracovať, učiť sa aj hrať sa z domu.

Sound Blaster JAM V2 majú atraktívnu cenu 39,99 EUR a je možné ich predobjednať na Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke creative.com/sbjamv2

Značky: